Puikus kalėdinių sausainių receptas . Šiandien išbandžiau ir pastebėjimas, kad cinamono gal kiek daugokai - valgant su kava ar arbata visai nieko, bet jei norisi sausus graužti tai kiek per daug ir veliasi jis. Tešla viena iš tų kurių nemėgstu - trupa, sunkiai kočiojosi, bet rezultatas vertas dėmesio. Iš duoto kiekio išeina apie 3 skardas sausainių. Iškart pakvips viskas aplinkui naudojant tokį prieskonių mišinį ar kad ir dr.oethker kalėdiniam vynui skirtus prieskonius.
Avižiniai riešutų kremo batonėliai su šokoladu
Prieš 15 valandų
10 comments
Nuotrauka... Nuotrauka kuuuur? :) Juokauju :) Aš vakar ir šiandien kepiau sables, bet niekaip nufotkint nepavyksta ;)
AtsakytiPanaikintiAš šiandien ir kritišku žvilgsniu permečiau blog'ą akimis ir nusprendžiau, kad daugiau nei pusė nieko nevertas, dėl nuotraukų...
AtsakytiPanaikintiČia dabar? Kodėl?
AtsakytiPanaikintiNa tiesiog, jos tikrai nekokios - jei valgyt ir skanu ale nesižiūri - nemoku pagaut. O kaip nemėgstu knygų be foto, taip ir blogui. Geriau mažiau, bet geresnių...
AtsakytiPanaikintiCha cha, paveiksliukomanė :) man iš esmės tinklaraščiuose ir žurnaluose paveiksliukai ir fotografijos yra labai svarbu, bet va, knygose - ne. Ypač senose. Na, nereikia ir tiek.
AtsakytiPanaikintiO va, naujo leidimo knygose jos dažnai būna apgaulingos. ir netgi labai.
Žinau - juk pusę produktų reikia iki galo termiškai neapdoroti, kad jų spalva liktų tinkama nuotraukoms :]
AtsakytiPanaikintineeee... Indre, pusė produktų reklamose pvz. būna ten nevalgoma :))). Šarūnė tau pripasakotų, kokių nesamonių yra ant salotų pripurškusi, o aš tau galiu išduot, kuo šokoladą esu lakavusi ;). aišku, nuotrauka nuotraukai nelygu, dabar jau madingas (ačiū Die ir J.Oliveriui) ir skanus "bardakėlis" su neišlaižytu apšvietimu ir pateikimu. o tu nesinervink, visi blogai skiritngi ir tai gerai, visi autoriai saviti, o tai puiku, kokybė - sąlyginis dalykas, kartais ji - nuoširdumas. oh... pagalvoju, jei mane paliktų be asmeninės fotografės, tai visi mano įrašai KOKONE pvz. būtų su paišytinėm barankom ir katarinkom ;). arba dar bandyčiau skanuot - su fotiku susipykau seniai, kai Šarūnė studijuot įstojo..
AtsakytiPanaikintiŽinau kaip fotografuojami daiktai - kad vietoj vyno pila alyva, kad suktuos kabliu, ir kad lakuoja ir pudruoja ir nedakepa. Na bet vistiek - kitų blog'ai man atrodo apetitingesni nei mano. Taip sakant blog'ui krizė :D
AtsakytiPanaikintiIndre, linkiu krizei kuo greičiau praeiti, o Tau toliau pasakoti mums savo virtuvės istorijas! ;P
AtsakytiPanaikintiMan nuotraukos knygose, žurnaluose nėra svarbios gal net kartais priešingai: džiaugiuos, kai man nėra suponuojama, kaip turėtų atrodyti patiekalas. Bet blog'uose man kažkodėl tai foto tiesiog būtina :) Mėgėjų blog'uose, aišku, visko pasitaiko - kartais geriau, kartais blogiau pavyksta...bet man tas ir patinka... Kažkaip jaučiasi tada, kad už blogo "gyvas žmogus" yra, o ne kažkokia beveidė profesionalų komanda..
Kad nekyla paskutiniu metu ranka nieko fotografuoti - žinau, kad nebūsiu patenkinta rezultatu. O ir paskutiniai gaminiai nevykę, kad net sau nesisaugau - šiandien kepti turėję būti ploni meduoliai pavirto tokiais kaip iš molio drėbtais :D Ir nors valgyt dar galima su saldžia kava rodyt tikra niekam nesinori, o tik paslėpti...
AtsakytiPanaikinti