kita

Lietuva J.O. žurnale

16:24


Lietuva bus J.O. žurnale! Šitaip rašo lrt.lt . Teisingais metais užsiprenumeravau - bus tikrai įdomu paskaityti kokias interpretacijas lietuviškų patiekalų tema pagamins :] šaunu, kad Ibelhauptaitė nepamiršta Lietuvos - dabar apie mūsų patiekalus sužinos nemaža pasaulio maisto mėgėjų dalis.

You Might Also Like

12 comments

  1. Geras...Dabar tik belieka speti apie kokius patiekalus rasys...Cepelinai?

    AtsakytiPanaikinti
  2. o man rodos taip pateiks, jog net nesuprasim apie ka kalba :) Vokietijoj pvz rode, kad lietuviu nacionalinis-simtametis patiekalas yra kazkokios velnias ten zino varnos. Ziurejau ir netikejau, tad leiskim save nusebinti :D Idomu bus vistiek !

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dalija - nemanau, turėtų būt sudėtinga.

    Aguonėle - va aš irgi laukiu kažko ne visai lietuviško ;D kokia nors variacija šaltibarščių tema, vėdarų ar kažką su silkute ir džiovintais grybais.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aha, bet juk turi buti cepelinai. Nu kaip gi be ju??? Isivaizduojate tokius, su kiauliena, ir aplietus tekanciais spirgais ir dar grietine!!!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nemanau - cepelinam pagaminti juk reikia krakmolingų bulvių. Be to reikia žinoti, kiek nuspausti - kad ne per daug ir ne per mažai. O ir grietinę ne visos šalys naudoja. Manau bus pasirinkti labiau modifikacijoms tinkami patiekalai, kaip kad virtiniai, mišrainės, silkių receptai... O ir šiaip aš prieš maltą mėsą, tai galėtų ir nedėt :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Visgi lietuviški valgiai nepratusiam ir užsienietiškam skradžiui būtų sunkiai įveikiami. Iš tikrųjų įdomu, ką gi ten pagamins :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Indre, tik nepamiršk pasidalinti tais žurnalo puslapiais :) Bus labai įdomu

    AtsakytiPanaikinti
  8. Žalia varna - mhm aš ir taip manau. Šližikus kokius?

    Edita - manau viešai juos skelbdama pažeisčiau autorines teises, bet taip sakant leisiu žinot kai jau bus ir tikrai foto atsiųst galėsiu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Jurga - jei neprenumeruoji manau per ebay tikrai galėsi įsigyti. O ir šiaip draugų/giminių UK dabar turbūt kas antras lietuvis turi :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. o kaip galima prenumeruot?siuncia jie i lietuva? kiek kainuoja?:) gal dar kokius zurnalus prenumeruoji, pvz delicious? ar kokius kitokius?:)

    beje, apie tai kad JO zurnale bus apie Lietuva skaiciau berods sios savaites TV antenoj, kur buna prie Lietuvos ryto. o gal Gyvenime, kur buna prie respublikos.. hm.. dabar tiksliai nepamenu, tai is to kas ten parasyta, o jeigu parasyta viskas, tai nebus cepelinu:D bet, jei gerai pamenu, bus kazkas su burokeliais:)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Siga - o geras, galėtum gal nuskanuoti/nufotografuoti tą straipsnį?

    Prenumeruoti galima - apie 25Lt numeris išeina. Kitokių neprenumeruoju - brangus tai malonumas :D jei kažkokios info dėl to - viršuje po foto yra mano emailas ;)

    AtsakytiPanaikinti