kita

Nuostabi birželio 14 + padažas

18:45

Kas žinojo, kas ne, bet birželio 14 yra tarptautinė tinklaraštininkų diena. Visi kurie rašo/postina/blogina ir kitaip dalinasi mintimis su pasauliu turi savo šventę.
Šiais metais šios puikios šventės proga teko dalyvauti ir man tinklaraštininkų dienos minėjime. Radusi kvietimą nuo Elžbietos labai apsidžiaugiau. Nors teko keisti grafikus (tuo metu ilsėjausi Molėtuose ir visaip kitaip leidau dienas be interneto (ir be fotoaparato :( ), bet jei kažkam trūko mano receptų - pažadu - BUS) ir spėti aplankyti draugus Vilniuje, o kitą dieną lėkti į universitetą Kaune - spėjau! Pagal mūsų atsiųstus receptus IKI tinklas dovanojo produktų (o aš dar galvojau iš pradžių, gal nusipirkti duonos ar dar ko savo salotoms ;D ), o Mineraliniai vandenys parinko vyną (ypač patiko saldus)
Visas renginys vyko Kulinarijos studijoje Vilniuje. Buvo tikra maisto fiestą - 8 tinklaraštininkų salotos + vienos gimusios ekspromtu. Buvo galima paskęsti skoniu jūroje!
Viską suorganizavo žurnalas "Virtuvė Nuo...Iki..." ir Viešųjų ryšių agentūra "AZ communications, o visą veiksmą įamžino Jurga (šiaip labai gaila, kad negaminai kartu) - labai jiems ačiū ir tikiuosi bus dar renginių ateityje :)
Beje - visus receptus galite atsisiųst iš čia
Pabaigai pasiūlysiu salotų padažą, kurį pasiūliau kartu su savo salotomis (ankščiau gamintos vynuogių ir dviejų sūrių)
Reikės:
4 šaukštų majonezo
2 mažų marinuotų agurkėlių
2 skiltelių česnakošaukštelio balto vyno acto
šaukšto citrinos sulčių

Agurkėlius smulkiai sukapoti, česnako skilteles išspausti arba sutarkuoti. Sumaišyti su visais kitais padažo ingredientais ir tiekti prie mėgstamų salotų.
Skanaus :)

You Might Also Like

4 comments

  1. Vis matau tą nuotrauką. Ir žinau pusės veidų savininkus. O likusių nežinau.. Prašau supažindinti! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Iš kairės į dešinę: Eglė - Žaidimų aikštelė, aš, Miglė - Dangiški migdolai, Vilma - skanūs eksperimentai, Laura - viena iš organizatorių, Honorata - La mamma šefė, Elžbieta su dukra iš Žaidžiame virtuvę, Vygandas - skaniai.lt, Brigita - Virtuvės alchemija, Viktorija - gardumynai :)

    AtsakytiPanaikinti