kita

Aštrūs sūkučiai + stilingiausi tinklaraščiai

08:38

Kaip kažkas pavadino - naujas virusas blog'erių pasaulyje. Renkami stilingiausi blog'ai! Nors nesijaučiu tokia, bet labai noriu padėkoti Skirmantei, Inetai ir Jolitai už šį apdovanojimą.

Pagal taisykles turiu padėkoti mane išsirinkusiems (jau), Papasakoti 7 tiesas apie save, išrinkti 15 stilingų ir jiems apie tai pranešti (pakeliui).

Taigi 7 tiesio apie mane... Sudėtinga atsirinkti, kas būdingiausia, nes atrodo žmogus nuolat kinta...
1. Nemėgtu rūgštynių sriubos, maltos mėsos ir rūgpienio. Rūgštynes valgau tik žalias, maltą mėsą tik jei prie akių sumalta arba naminė (niekad nepamatysit manęs viešoje vietoje valgančios koteletų - per daug prisiminimų jie kelia su mokyklos valgykla). O rūgpienis išvis kažkokia nesamonė - kefyras, pasukos - taip, rūgpienis - ne.
2. Esu lengvai pamišusi dėl žurnalų - visų rūšių. Autobuse jie nepamainomi laiko tirpdytojai.
3. Svajoju apie savo priekoninį darželį, kurio kolkas ant palangės niekaip nepavyksta užveisti ir išlaikyti. Bet kasmet bandau iš naujo.
4. Keksai ir keksiukai buvo yra ir bus mano didžiausia silpnybė - tie maži niekšeliai geriausiai praskaidrina nuotaiką.
5. Gaila, bet dar nesugalvojau svajonių darbo (ne, aš visai nenoriu nei kavinės nei kepyklos!). Bet tikiuosi vis išbandydama kažką naujo atrasiu save.
6. Neišgyvenčiau nei dienos be angliavandenių - duona, bandelės yra mano kuras ir nuotaikos šaltinis :) no bread - no smile.
7. Niekad nežiūrėjau "Titaniko".

15 stilingiausių? Nieko neįžeidžiant - minėsiu tik neminėtus prie mėgstamiausiųjų, mat ten išvardinau tik tuos, kuriuos teko laimė sutikti gyvai. ;) (atsiprašau jei klaida pavadinime, kvailas kompas kažkodėl neleidžia kopijuoti ir įklijuoti...)

1. Spicecoat's Blog
2. Saulėta virtuvė
3. Neringos blogas (čia teks nusižengti ir nepranešti, nes kažkodėl negaliu ten palikti komentarų dėl kažkokių proxy nesuderinamumų :> )
4. Surfing the world cuisine
5. Gardus kąsnelis
6. Villa Alps
7. AJ receptai
8. Duonos ir žaidimų
9. Pudingas
10. Monkey dinner
11. Žiupsnelis druskosNuoroda
12. Nekenčiu virtuvės
13. Irri style
14. Sonatinos receptai
15. Aguonėlė

O čia puikus užkandžio receptas! Gaminau Naujiesiems, bet dalinuosi tik dabar :> . Tikiuosi išbandysit ir tobulinsit, nes čia fantazijai vietosp ilna. Vien naudojant skirtingų rūšių sūrį ir prieskonius, kiek galima skonių skirtingų gauti.

Maždaug 8 žmonėms skirtas kiekis.
Reikės:

2 kg sluoksniuotos bemielės tešlos lapeliais (naudojau "Mantingos")
2 kiaušinių
žiupsnelio druskos
300g fermentinio sūrio (sutrakuoto)
200g kietojo sūrio (sutarkuoto)
čili pipirų miltelių ar kitų mėgstamų prieskonių
1 indelio konservuotų jelapeno pipirų (susmulkintų)
1 raudono čili pipiro (susmulkinto)
Tešlą atitirpinti kambario remperatūroje. Kiaušinius išplakti su druska. Aptepti 2 tešlos lakštus kiaušinio plakiniu, pabarstyti čili milteliais arba kitais prieskoniais. Ant vieno lakšto berti sūrio, tada jelapeno ir čili pipirų. Uždengti antru lakštu. Suspausti, truputį pakočioti, kad sukibtų. Supjaustyti 1,5-2cm pločio juostelėmis, suskti į spiralės formą, galima dar aptepti kiaušinio plakiniu. Dėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 15-20 minučių kol gražiai parus.

Skanaus :)



Šaltinis: Kayotic Kitchen

You Might Also Like

12 comments

  1. Man 2,3,4,6 punktai tokie artimi:))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, Indre ;) - tavo blog'o naujienas su malonumu skaitau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai ačiū už apdovanojimą, labai malonu! Ir už receptą labai ačiū - labai gera idėja, labai tiks broliui į gimtadienio dovanų pintinę šalia gyvo alaus ir visokių kitokių skanėstų. Žodžiu, labai :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mademoiselle, Jolit, Jurgita, Irri - smagu, kad esate ir rašote :)

    Ineta - heh neveltui iškart bendrą kalbą radom :)

    Jūrate - tikiuosi patiks tavo broliui - parašyk ar tikrai ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. ech gala, kad siuo meu mes nieko negalim astriai gaminti. Mazyles visko nori paragauti, tenka derintis prie ju meniu

    AtsakytiPanaikinti
  6. Skiriu šiam tinklaraščiui “Stilish blogger award”.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Bossi - o jei dalį sau aštrių, o dalį kaip nors kitaip pagardintų, kad ir pievagrybiais? Gal pavyktų nuslėpti, kad mama kitką, nei dukros valgo :)

    Rūtuliuk - ačiū tau labai :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. www.italianswife.blogspot.com2011 m. vasario 16 d. 09:57

    Sveiki visi! Noriu pasidalinti savo italiska virtuve, pries kelias dienas pradejau kurti food blog lietuviu kalba, butent del nostalgijos Vilniui ir Lietuvai, ir noro lietuvems papasakoti apie tikra italu maista.
    visoms linkejimai!

    AtsakytiPanaikinti