kita

Svečiuose "Skanus kampas"

10:09

Šiauliečių ir ten apsilankančių dėmesiui - Šiauliuose atsidarė delikatesų parduotuvėlė "Skanus kampas". Verta apsilankyti gurmanams ir visiem tiems, kam atsibodo įprastas maistas.
Iš čia yra mano risott'ui skirti ryžiai, taip pat puikiausia rūkyta paprika pimento. Parduotuvėlė dar gana nauja, bet kaip sakė ten dirbanti ponia Asta jau turinti savo klientų ratelį. Pasižvalgykime ;)
Prieskonių yra įvairių šalių. O taip pat čia rasite tik iš aukščiausios kokybės ingredientų pagamintus "7 Ievos namų" mišinius. Be įvairių prieskonių čia galite įsigyti įvairių kraštų duonelių, duonos lazdelių ir kitų užkandžiams ruošti skirtų ingredientų.
Čia gausus pasirinkimas džemų, čatnių, aptepų, pagardų o taip pat šokolado, kavos, pyragų.
"Skaniame kampe" rasite puikaus vyno, likerio, sidro. O panorėję galėsite padegustuoti vietoje įsitaisę viduje ar lauke.
Asortimente yra aukščiausios kokybės makaronų, ryžių, specialiai skirtų tam tikriems patiekalams, o taip pat ryžių mišinių. Aliejaus ir acto pasirinkimas tiesiog puikus.
Be visų ilgai negendančių produktų "Skanus kampas" siūlo ir šviežių sūrių, mėsos gaminių, o taip pat konservuotų alyvuogių, saulėje džiovintų pomidorų bei artišokų. Savo facebook puslapyje skelbia akcijas, nuolaidas, naujus produktus.

Čia dirbančios pardavėjos patars prie kokio vyno kokį užkandį derinti, kur panaudoti vieną ar kitą nematytą produktą.
Kai kuriuos gaminius gali įsigyti ir vilniečiai parduotuvėje "Užupio krautuvėlė".
Darbo laikas:
I-V 10:00-19:00
IV 11:00-18:00

Adresas:
Vilniaus g. 179 Šiauliai

You Might Also Like

4 comments

  1. Feeee... Ir vėl tų apsišaukėlių prieskoniais prekiaus...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jei tokią replika metate, tai galite ir plačiau - manau kritika turi būti pagrįsta kažkuo?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pirkau beprotiškai fantastišką sūrį :) Ir nužiūrėjau dar šį tą kitam kartui :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Alina - ten tokių sūrių yra! Ir kumpių! O labiausiai mane žavi alyvuogių pasirinkimas, konservuoti artišokai ir prieskoniai. Laukiu kol grįšiu į gimtą miestą, kad vėl to gėrio įgyti.

    AtsakytiPanaikinti