kita

Foodblogerių piknikas Kaune - DETALĖS

10:23

Logotipo piknikui autorė Asta ;)

Atnaujinta 2011-07-20
Kaunietės renkasi 14:15 prie Kauno rotušės (adresas Vilniaus g. 1 - Vilniaus gatvė yra skirta pėstiesiems, todėl teks privažiuoti iš toliau ir likusį kelią nueiti pėsčiomis).
Atvykstančios iš kito miesto autobusu arba traukiniu - praneša Indrei savo atvykimo laiką į autobusų stotį (jei kelios vyksit iš Vilniaus pvz. - prasineškit garsiai ir susikooperuokit - bus smagiau).
Atvykstančios mašina susisiekia su Asta (jei ką telefonas žinomas ir Indrei) ir papasakoti iš kurio galo atvyksite. Mini žemėlapius pridedu čia.

Pirmas žemėlapis - jums reikia pervažiuoti visą Savanorių prospektą.
Tada įvažiuoti į Šv. Gertrūdos gatvę, įsukti į Gimnazijos gatvę, toliau važiuoti Birštono gatve (jų pavadinimai pasikeičia sankryžoje), tada važiuoti Karaliaus Mindaugi prospektu ir artėjant link tilto įsukti į Senamiestį ir rasti vietą stovėjimui.

Trečias žemėlapis rodo mums patogiausią stovėjimo vietą ir susitikimo vietą - prie katedros.



Katedros vaizdas iš aukštai

Taigi kviečiame registruotis į Liepos 24 dieną 14 valandą vyksiantį Maisto tinklaraštininkų susitikimą-pikniką. Primenu, kad nesvarbu kiek laiko rašote maisto tiklaraštį - laukiami visi dalyviai.

Ką reikia padaryti?
Parašyti laišką į mano el. paštą su savo kontaktiniais duomenimis:
Vardas, Pavardė
Tinklaraščio pavadinimas
Mobilaus telefono numeris
Ar reikės pasitikti/nurodyti smulkiau kaip atvykti?

Mano el.p. indre7(eta)gmail.com

Taip padarykite jei yra bent 50% tikimybė, kad dalyvausite. Į jūsų laišką ir sms mes su Asta atsiųsime kur tiksliai vyks piknikas (žinot, orai permainingi, o jei netyčia reikės bėgti iš pievų).
Kai bus tikslesnis dalyvių skaičius paskelbsiu jį ir čia, nes kiekvienas dalyvis turi atsivežti į pikniką savo gamintą patiekalą (išimtis būtų iš labai toli vykstantiems, ar tiesiai po kito renginio dalyvaujantiems, būtų tik gerai, kad informuotų). Mat bus mini konkursėlis ;)

Jei kas turite "laukinių" patiesalų ir galėsite pasiimti kartu - būtų išties puiku.

Kol kas tiek - sekite šią temą, ji bus atnaujinama, kai bus daugiau informacijos.

Nuotraukos šaltinis čia.

You Might Also Like

4 comments

  1. Super, Indre! Labai tikslus aprašymas, nuorodos ir visa kas :) Tikiuosi, kad mieli maisto tinklaraštininkai pakeliui nepasiklys ir visi sėkmingai susirinksime piknikauti :)

    BET informacija važiuojantiems automobiliu, kurie nežino, kaip ir kur atvykti: praneškite man, kai tik galėsite, kad ir šiandien, kad spėčiau Jums parengti ne paskutinės minutės paaiškinimą, kaip pasiekti kelionės tikslą :)) Nes, patikėkit, Jūs tikrai nenorėtumėt išgirsti, kaip aš aiškinu "kur važiuoti", prieš tai nepasiruošus kalbos :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ar aš teisingai supratau, kad nesvarbu kas su kuo važiuoja, visi galiausiai susitinkam prie Katedros?

    P.S. Mes, manau, su mašina busim :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš kai viso labo tik šoferis, tai turiu kitokį klausimą: gal galima būtų gauti koordinates galutinio taško. Ir kur aplink jį nemokamai pasistatyti mašiną. Nes Rotušę Kaune dar surasiu, bet būtų gerai žinoti ir kur bazuosimės :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš kadangi nevairuoju tai man sudėtinga su parkavimo vieta. Mes būsim žaliojoje zonoje http://www.parkavimaskaune.lt/

    Galutinis taškas Vilniaus g. 1, bet jis yra pėsčiųjų dalyje (nors mašinomis irgi galima privažiuoti bent iki Rotušės)

    AtsakytiPanaikinti