Trispalvės salotos

Kas gali būti geriau nei šviežūs žalėsiai vėlyvą pavasarį. Maži pomidorai, avokadai, salotos ir švelni mocarela. Net nežinau ar tokioms salotoms reikia recepto - turbūt ne vienas jų sumeistraujate tokias ir patys. Bet man jos pasirodė labai gražios, tad neatsispyriau pagundai jas įdėti.

1 porcija:
salotų lapų (jaunų burokėlių lapelių, špinatų, garbanotųjų raudonųjų)
0,5 avokado
saujos vyšninių pomidorų
8-10 mini mocarelos rutuliukų
alyvuogių aliejaus
citrinos sulčių
druskos
pipirų

Į dubenį dėkite nuplautus ir nusausintus salotų lapelius. Tuomet - kubeliais pjaustytą avokadą ir pusiau perpjautus pomidorus. Įdėkite mocarelos rutuliukų. Užpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska ir pipirais. Atsargiai išmaišykite ir tiekite.

Skanaus :)

Receptas pagal sūrio President lankstinuką.

2 komentarai (-ų):

 

Sekite