avokadas

Spageti su avokadų padažu ir lašiša (M&S)

08:00

 Toliau tęsiu savo bandymus su gaminiais be gliuteno. Šį kartą akiratyje spageti iš Marks&Spencer be gliuteno. Kad tai ne įprasti spagečiai suprasti neįmanoma. Jei lazanijos atveju galima buvo pajusti vos vos ryžių aromatą, su šiais - nieko. Net neįtartumėte net ir paragavę vienų.
Kadangi jau atidariau šaltibarščių sezoną - ir makaronų norėjosi gaivesnių. Juolab, kad paskutiniu metu stengiuosi visad turėti avokadų namie, nes jie puikiai tinka visur. O ypač, kai norisi kažko ir neaišku ko - avokadas (turbūt dėl savo riebumo) su trupučiu citrinos, druskos, pipirų ir duona numalšina visus norus.
2 porcijos
200 g spagečių (rinkausi M&S be gliuteno)
80 g rūkytos lašišos
žiupsnis šviežiai maltų juodųjų pipirų
citrinos žievelės (geriau ekologiškos)

Avokadų padažui:
1 prinokęs avokadas
1 skiltelė česnako
15 g šviežių bazilikų lapelių (apie 12-15 didelių lapelių kaip pirmoje foto)
žiupsnis druskos
žiupsnis šviežiai maltų juodųjų pipirų
2 valg. š. šviežių citrinos sulčių

Spagečius išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės.
Padažui visus ingredientus sutrinkite rankiniu maisto smulkintuvu (patogiausia jei yra indelis su peiliukais). Paragaukite ar netrūksta rūgštumo, aitrumo.
Paruoštą padažą sudėkite į puodą su nusunktais makaronais, išmaišykite. Tiekite su lašiša, žiupsniu pipirų ir citrinos žievele.

Skanaus :)

Įkvėpta Oh she glows

You Might Also Like

6 comments

  1. Praėjusią savaitę vieną vakarą baisulingai užsimaniau vakarienei sumuštinių su avokadu ir rūkyta lašiša, tiek stipriai, kad nepatingėjau į parduotuvę nulėkti. Dabar, pamačiusi šitą tavo įrašą, užsimaniau šitų makaronų. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip skaniai atrodo.. Reikės kada pabandyt :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mmm... geras derinys. Kartais gaminu avokadų padažą prie keptos žuvies, bet šitaip paruošti pastą niekada nešovė mintis, reikės kada išmėginti.

    AtsakytiPanaikinti