tag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post5904478908571671261..comments2024-03-26T18:11:27.630+02:00Comments on GĖRIMŲ IR PATIEKALŲ MAGIJA: Naminė varškėIndrėhttp://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-17416560861563096882011-03-31T00:37:30.486+03:002011-03-31T00:37:30.486+03:00O norint gauti rikotą reikia daryti taip:
Video ht...O norint gauti rikotą reikia daryti taip:<br />Video http://www.gourmet.com/food/testkitchen/2008/12/miragliaeriquez_how_to_make_fresh_ricotta<br /><br />Lietuviškas įrašas pas Eglę http://www.zaidimuaikstele.lt/2009/05/sviezia-namie-gaminta-ricotta.htmlIndrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-72710162931043493062011-03-30T21:50:49.488+03:002011-03-30T21:50:49.488+03:00As katik isbandziau kefyra pakaitinti, tikrai gera...As katik isbandziau kefyra pakaitinti, tikrai gera varske gavosi. Labai dziaugiuosi, nes kur gyvenu nera varskes pirkti, tai dabar darysiu namuose. Reiks isbandyti ir saldymo varianta ir dar su pienu ir citrinos rugstimi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-3994302088992167232010-10-11T10:57:57.501+03:002010-10-11T10:57:57.501+03:00as irgi verdu, is litro kefyro iseina 200g varskes...as irgi verdu, is litro kefyro iseina 200g varskes.barboranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-949247305995429442010-07-21T21:18:47.014+03:002010-07-21T21:18:47.014+03:00Įdomus variantas - neteko bandyti. Visai įdomu būt...Įdomus variantas - neteko bandyti. Visai įdomu būtų palyginti skonį.<br />Girdėjau apie pasukų geras savybes, bet man jos kolkas tinka tik į skrandį, ant veido bijau, nes jautri oda...Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-83338495973701303642010-07-21T17:25:28.012+03:002010-07-21T17:25:28.012+03:00Man dar teko matyti ir kitą, atvirkštinį šaldymui,...Man dar teko matyti ir kitą, atvirkštinį šaldymui, varškės gamybos variantą. Kefyrą ar rūgpienį reikia pakaitinti puode iki kraščiukai ims virti, o tada taip pat į marlę ir pakabinti bent porai valandų. Šiuo variantu varškė labiau grūdėta.<br /><br />P.S. o išvarvėjusios pasukos liaudies kosmetikoje naudojamos veidui prausti - oda tampa labai švelni :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-9947001453394618922010-03-07T13:53:04.963+02:002010-03-07T13:53:04.963+02:00Tada rekomenduoju grįžti į LT ir išbandyti ;)Tada rekomenduoju grįžti į LT ir išbandyti ;)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-33078015728360910562010-03-07T12:28:24.563+02:002010-03-07T12:28:24.563+02:00idomiai kaip. gaila kad as cia kefyro neturiu ;)idomiai kaip. gaila kad as cia kefyro neturiu ;)dalijabloghttps://www.blogger.com/profile/18155110531856114327noreply@blogger.com