tag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post1865865935110446318..comments2024-03-26T18:11:27.630+02:00Comments on GĖRIMŲ IR PATIEKALŲ MAGIJA: Itališki džiūvėsiai biscotti su spanguolėmis, pistacijomis ir greipfrutų nataIndrėhttp://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-60732238111686965192011-09-22T19:01:13.495+03:002011-09-22T19:01:13.495+03:00Kas parašyta tas :) tik man neatrodo, kad tas užra...Kas parašyta tas :) tik man neatrodo, kad tas užrašas svarbiausia ir dėl jo visa kita nublankstaIndrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-15660429015610798692011-09-22T15:38:16.962+03:002011-09-22T15:38:16.962+03:00Cha cha, su rega viskas pas mane ok :-)) Tad iziur...Cha cha, su rega viskas pas mane ok :-)) Tad iziuriu ir recepta ir receptu susiejima su aviakompaniju skyrdziais. Ir nedera del to uzsigauti, jeigu tai tiesa:-))) Mano rega cia ne prie ko:-))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-39604763043432128312011-09-22T11:28:16.006+03:002011-09-22T11:28:16.006+03:00Anonimiškas - o recepto be WizzAir užrašo neįžiūri...Anonimiškas - o recepto be WizzAir užrašo neįžiūrite? :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-38812546170787562572011-09-22T10:18:32.419+03:002011-09-22T10:18:32.419+03:00Antra karta uzeinu i si bloga ir galvoju, ar cia w...Antra karta uzeinu i si bloga ir galvoju, ar cia wizzair'o promotion'as ar maisto blogas? :-))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-52646206989353297832011-09-22T10:10:00.552+03:002011-09-22T10:10:00.552+03:00Anonime - kiekvienas receptas turi savo variacijų ...Anonime - kiekvienas receptas turi savo variacijų ir manau tai nėra blogai :) <br /><br />Reda - kepk :) šie riešutiniai skanėstai greit dingsta nuo stalo ;)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-88266212557651156622011-09-22T09:08:56.770+03:002011-09-22T09:08:56.770+03:00Na kaip gerai atrodo! aš irgi nesu dar jų kepusi, ...Na kaip gerai atrodo! aš irgi nesu dar jų kepusi, reiks taisytis :))Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-16560379526418267122011-09-22T00:19:16.135+03:002011-09-22T00:19:16.135+03:00Recepte, kuriuo pasidalino senjora is siaures Ital...Recepte, kuriuo pasidalino senjora is siaures Italijos, nera sviesto, bet yra aliejus ir anyziu ekstraktas, todel biskociai buna ne kieti, bet trapus, ir juos reikia laikyti dezuteje. Bandziau gaminti ir pagal pateikta recepta, nei is tolo neprimena biskociu - tai paprasciausi kieti dziuvesiai.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-91518419471145845612011-09-21T17:29:35.484+03:002011-09-21T17:29:35.484+03:00Maisto diletante - kietumas priklausys nuo apkepim...Maisto diletante - kietumas priklausys nuo apkepimo :) be to kaip ir visi kieti sausainiai/džiūvėsiai po dienos kambaryje tampa minkštesni :) bet šiaip raginu bandyti bent iš pusės kiekio. Merkti juos į kavą, arbatą, vyną didelis malonumas. Iškart primena vaikystę ir "Gaidelių" mirkymą į pieną :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-1579836153404261702011-09-21T16:55:42.207+03:002011-09-21T16:55:42.207+03:00Gėda...neesu ragavus, o kai taip visi giria beliek...Gėda...neesu ragavus, o kai taip visi giria belieka tik paklapsėt akelėm...<br /><br />Ar jie labai kieti? Mėgstu minkštesnius sausainius...Maisto Diletantėhttps://www.blogger.com/profile/01644198499222986540noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-22859504750501933982011-09-21T14:51:43.142+03:002011-09-21T14:51:43.142+03:00Tuos pačius kepiau dar keletą kartų tik su migdola...Tuos pačius kepiau dar keletą kartų tik su migdolais ir vanile. Bet man labiau patinka eksperimentuoti su naujais skoniais. :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-74534365064823052802011-09-21T14:48:10.730+03:002011-09-21T14:48:10.730+03:00O aš vis prisirišus prie vieno biskočių recepto ir...O aš vis prisirišus prie vieno biskočių recepto ir nieko daugiau nekepu, nors tavieji atrodo fantastiškaiForellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-76582822747466193962011-09-21T10:27:32.060+03:002011-09-21T10:27:32.060+03:00Egle - na taip :) juolab, kad receptai krito pagal...Egle - na taip :) juolab, kad receptai krito pagal planą :) <br /><br />Ir gaila biskočių nebėr - geri buvo, ypač pamirkyti į ką šilto.Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-43272873123777950922011-09-21T10:25:49.888+03:002011-09-21T10:25:49.888+03:00P.S. biskočius tai pamiršau. atrodo super!P.S. biskočius tai pamiršau. atrodo super!Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-49364720475663736072011-09-21T10:25:22.104+03:002011-09-21T10:25:22.104+03:00pasirašei ant projekto?:)pasirašei ant projekto?:)Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.com