tag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post3400836322763997026..comments2024-03-26T18:11:27.630+02:00Comments on GĖRIMŲ IR PATIEKALŲ MAGIJA: Kaip paruošti sushi ryžius ir Daniškas sušisIndrėhttp://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-10414565148185736232012-09-09T20:47:48.884+03:002012-09-09T20:47:48.884+03:00Garstyčios yra garstyčios. Wasabi - tai krienai, o...Garstyčios yra garstyčios. Wasabi - tai krienai, o ne garstyčios :) tad reikia paprastų garstyčių :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-6899246097287852312012-09-08T01:31:24.866+03:002012-09-08T01:31:24.866+03:00O garstyčių paprastų reik, ar wasabi ? O garstyčių paprastų reik, ar wasabi ? Ematsuhttps://www.blogger.com/profile/09760019184433029317noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-69199136997453997052011-04-19T09:17:40.601+03:002011-04-19T09:17:40.601+03:00Ačiū už patarimą. Tikrai kažką bandysiu. Nes kuo d...Ačiū už patarimą. Tikrai kažką bandysiu. Nes kuo daugiau darbų ir reikalų tuo labiau gaminti noriu. Sausainių kepimas 2 valandą nakties, vakarienės virimas vos pavelkant kojas :]] bet taip net smagiau. Juk tuoj vaaasara, kad laisvus vakarus ir savaitgalius norėsis ne prie viryklės leisti, o gamtoje :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-32819068763933041562011-04-19T08:45:30.070+03:002011-04-19T08:45:30.070+03:00Ne tik IKI būna ;)
jei mėgsti grikius, pirk soba, ...Ne tik IKI būna ;)<br />jei mėgsti grikius, pirk soba, bet udon irgi savotiškai įdomūs. man soba skanu tiek į miso sriubą, tiek ir vieni su kokiu sezamų padažu. Apsivalgymas ;)Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-25008885762019656742011-04-19T08:34:03.938+03:002011-04-19T08:34:03.938+03:00Egle - tikrai pravertė :) dar apsižiūrėjau, kad IK...Egle - tikrai pravertė :) dar apsižiūrėjau, kad IKI jie visokių "naglų" makaronų turi, tai jau kirba mintelės, kad reiktų ir su jais kažką pagamint.Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-22139558363537359932011-04-19T06:55:25.738+03:002011-04-19T06:55:25.738+03:00O, žiūriu, rekomendcijos pravertė ;) Aš daugiau jo...O, žiūriu, rekomendcijos pravertė ;) Aš daugiau jokių kitų ryžių sušiams nebeperku, kaip tik šiuos arba "Okomesan". pastarieji man gal net labiau patinka.<br /><br />O apie daniškus sušius nebuvau girdėjusi. Įdomu.Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-5449106470765847372011-04-18T21:06:15.059+03:002011-04-18T21:06:15.059+03:00Jurgita - priklauso nuo to, kokius sušius gamini. ...Jurgita - priklauso nuo to, kokius sušius gamini. Jei gaminsi susuktus šis ryžių receptas taip pat tiks. Tada sukimui reikės bambukinio kilimėlio, jį apvynioti maistine plėvele. Tada tiesti nori lapą (lygi pusė į apačią, šiurkštesnė į viršų). Ryžius patogiausia paskleisti mūvint gumines pirštines (tas plonas), vis pamirkant į vandenį, kad nekibtų. Sukti kilimėlio pagalba.<br /><br />Ineta - pasirodo ne taip sudėtinga pasigaminti. O kai pagaliau pavyko skaniai išvis džiaugiuosi.<br /><br />anonimas - jei negaminai, tai nesakyk. Kiekvienas drąsus peikti pasislėpęs.<br /><br />Juliana - na mano puodas nedidelis, tai ant vidutinės ugnies nenugaruoja. Bet žinoma verta atsižvelgti į šį parametrą.<br />Sušis būna ir be nori. Mano mėgstamiausias - ryžių kamuolėlis ir tigrinė krevetė. Šiems gero skonio prideda padažas, taip kitoniškai nuteikia :) Tik reikia gerai suspausti, kad imant lazdelėmis nesubyrėtų arba valgyti rankomis :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-82315865246293848002011-04-18T20:53:30.381+03:002011-04-18T20:53:30.381+03:00Tikrai šaunuolė :) Bet šiaip dar pastebėjau, kad v...Tikrai šaunuolė :) Bet šiaip dar pastebėjau, kad vandens kiekis priklauso nuo puodo - yra tokių puodų, iš kurių vanduo baisiai greitai išgaruoja. Taigi gaminu netaisyklingai, iš akies/pagal nuojautą :)<br />Ir tikra tiesa - lietuviški ryžiai - tragedija, palyginus su užsienietiškais. Gal dėl to, kad sušis pas mus išpopuliarėjo neseniai.<br />P.S. Neįsivaizduoju sušio be nori lapų. Nors šie atrodo/skamba puikiai :)Julianahttps://www.blogger.com/profile/13997362965207931944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-22501637211745093662011-04-18T20:53:26.354+03:002011-04-18T20:53:26.354+03:00briedas visiskas...briedas visiskas...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-65332672295245791572011-04-18T20:43:56.320+03:002011-04-18T20:43:56.320+03:00Tikrai šaunuolė:))) Kaip norėčiau dabar jų:)))Tikrai šaunuolė:))) Kaip norėčiau dabar jų:)))Inhttps://www.blogger.com/profile/01418633015695572521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-39106888705709319232011-04-18T20:14:20.598+03:002011-04-18T20:14:20.598+03:00Kokia tu šaunuolė, taip išsamiai nupasakojai visą ...Kokia tu šaunuolė, taip išsamiai nupasakojai visą procesą :)<br />Aš, kadangi visiška analfabetė esu šioj srity, tepaklausiu: o nereik visko įsukt į "tuos žalius lapukus"? :))Jurgitahttp://duonosirzaidimu.wordpress.comnoreply@blogger.com