tag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post8188290062291350207..comments2024-03-26T18:11:27.630+02:00Comments on GĖRIMŲ IR PATIEKALŲ MAGIJA: Čatnis su džiovintomis slyvomisIndrėhttp://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-25046548459813131672013-09-06T12:00:16.815+03:002013-09-06T12:00:16.815+03:00Na jis prarastų vynuogišką aromatą ir gal nebūtų t...Na jis prarastų vynuogišką aromatą ir gal nebūtų toks tamsus. Esu kažkada keitusi obuolių actu, kai neturėjau vyno, tik ne tokio kiekio reikėjo. Blogo labai nieko nenutiks - tik bus kiek kitoks skonis ir aromatas. Beje pasižiūrėk, kad nebūtų stipresnis nei 6-8%. Jei bus stipresnis - skiesk (pvz. vynu arba vynuogių sultimis, kad priartėti prie originalo :) ).Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8101432589822692835.post-62610327295810521952013-09-05T22:36:19.268+03:002013-09-05T22:36:19.268+03:00Ar skonis labai nukentėtų, jei pilčiau balto vyno ...Ar skonis labai nukentėtų, jei pilčiau balto vyno acto? Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.com