
Ką čia dėjau:
salotų
agurką
pomidorą
ridikėlių
žaliųjų alyvuogių
raudonosios paprikos
brie (eksperimentinis įdėjimas, visai tiko, ypač jei būtų buvę su graikiniais riešutais)
Padažui sumaišiau šaukštelį raudojo acto, šaukštelį vorčesterio padažo, grūstų lazdyno riešutų ir du šaukštelius aliejaus (nors čia labai būtų tikęs padažas iš raudonojo acto, sojos padažo, grūdėtųjų garstyčių ir medaus 1:1).
Brie supjaustyti ir palikti bent 5min prieš valgant - taip atsiskleis jo tikrasis skonis, nebus "užšalęs". Jei salotos bus patiektos ne iškart, pomidorų ir agurkų sėkliukes rekomenduoju pašalinti, alyvuoges gerai nusausinti ir padažą pilti tik prieš patiekiant - nepavandeniuos.
Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą