Morkų pyragas

Kai susinervinu noriu kepti. Arba pirkti. Geriausia abu dalykai. Taigi šiandien buvo viena iš tų dienų... Keksiukai pridegė, darbas erzino, o ir kitų smagių dalykėlių buvo, kurie vertė jaustis kaip šuniui penkta koja. 5. :/
Taigi Rimi morkų pyragas raminti nervams puikiai tiko - beveik sveikas, skanus, lengvai paruošiamas ir kvapnus...

3–4 didelių morkų
3–4 kiaušinių
1 stiklinės cukraus
1–1,5 stiklinės miltų (naudojau Karališkus)
1 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelio vanilinio cukraus
175 g sviesto
Apelsino žievelės

Dvi morkas sutarkuokite smulkia trintuve, vieną stambia. Sviestą ištirpinkite. Gerai sumaišykite visus produktus ir sudėkite į kepimo indą. Nereikia nieko sunkti - morkas dėti su visu susidariusiu skysčiu. Pyragas bus purus, tik nepagailėti gerų kepimo miltelių. Kepkite apie 45 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanausias su trintų obuolių tyrele...

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

 

Sekite