Kai susinervinu noriu kepti. Arba pirkti. Geriausia abu dalykai. Taigi šiandien buvo viena iš tų dienų... Keksiukai pridegė, darbas erzino, o ir kitų smagių dalykėlių buvo, kurie vertė jaustis kaip šuniui penkta koja. 5. :/
Taigi Rimi morkų pyragas raminti nervams puikiai tiko - beveik sveikas, skanus, lengvai paruošiamas ir kvapnus...
3–4 didelių morkų
3–4 kiaušinių
1 stiklinės cukraus
1–1,5 stiklinės miltų (naudojau Karališkus)
1 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelio vanilinio cukraus
175 g sviesto
Apelsino žievelės
Dvi morkas sutarkuokite smulkia trintuve, vieną stambia. Sviestą ištirpinkite. Gerai sumaišykite visus produktus ir sudėkite į kepimo indą. Nereikia nieko sunkti - morkas dėti su visu susidariusiu skysčiu. Pyragas bus purus, tik nepagailėti gerų kepimo miltelių. Kepkite apie 45 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanausias su trintų obuolių tyrele...
Deginti brokoliai su miso tachini padažu
Prieš 11 valandų
0 comments