kita

Vakarienės prenumerata - atsiliepimas

19:40

 Senokai, beveik mano gimtadienio proga, Vakarienės prenumerata kolektyvas padovanojo man galimybę išbandyti jų siūlomą paslaugą. Prisipažinsiu - ilgai apie ją galvojau, tad galimybė išbandyti tikrai nudžiugino. Juolab, kad Bajalių tinklaraštyje jau buvau skaičiusi gerų atsiliepimų. Na kam gi nepatiktų 4 dienas neužduoti to klausimo "Ko norėtum vakarienei?". Tuo metu, kai bandžiau vakarienes gyvenimas sukosi itin itensyviu tempu (ir dabar jis nesumažėjo) - kraustymasis, darbas, atostogų planai ir draugės vestuvės, kuriose turėjau būti liudininke. Tad blog'o įrašas kiek nusikėlė. Tačiau net praėjus beveik 3 savaitėms nenustoju galvoti, kad reiktų rasti bendrininkų ir dar užsisakyti šių vakarienių.


Visų pirma tai yra labai patogu. Pirmadienio vakarą sutartu laiku gaunate krepšį su produktais. Beveik visais - namie reikia turėti tik druskos, pipirų, aliejaus ar dar kokios smulkmenos. Ir iš karto gaminate. Receptai aiškūs ir paprasti, eiliškumas suprantamas. Savaitėje, kurią bandžiau buvo:
Jautiena su pomidorais ir šparaginėmis pupelėmis bei ryžiais (vyro numeris vienas)
Vištienos kulšelės su rozmarinais ir cukinijų kuskusu (nuotraukos net nėra - suvalgėm per greit)
Pitos įdarytos sūriu ir pomidorais bei su salotomis (na šioms kažko pritrūko, tačiau įsidėjom į kelią ir šaltas po sunkių darbų puikiai sumaumojom)
Šamo filė su šparaginėmis pupelėmis ir jaunomis bulvytėmis (mano favoritas)

Produktai itin kokybiški. Tikrai. Mėsa supakuota vakuuminėje pakuotėje. Jautiena be jokios kremzlės - išsitrauki ir pjaustai. Vištienos kulšelės storos ir mėsingos. Žolelės puikio kokybės ir net užvardintos, kad net ir kulinarijos pradinukas galėtų gaminti.Žuvies dienos laukiau labiausiai, nes ji taip gražiai atrodė!
Visos vakarienės itin sočios. Nežinau, ar mes mažai valgom, bet iš porcijos pavadintos dviem asmenims mes ne tik pavakarieniaudavome, bet dar ir į darbą įsidėdavau maisto :) dvigubas pliusas, kai darbe nereikia galvoti, kur nueiti pavalgyti.
3 šaukštai teryaki? Įdėta. Pluoštelis šviežių raudonėlių? Yra. Įdomių prieskonių, kurių galbūt gyvenime nesugalvotum kur panaudoti? Tiek - kiek reikia. Tad turbūt supratote, kad jums nereiks pirkti priedų ir galvoti vėliau, kur sunaudoti butelį padažo ar prieskonius. Tai yra žiauriai gerai, nes dažnai dėl kažkokio įdomesnio patiekalo nusiperku ir vėliau daiktas dulka lentynoje.
Kaina? Priklauso nuo porcijų kiekio, bet tikrai atitinkati realybė. Nežinau ar už 40 eurų savaitei sugebu apsipirkti pati ir viską sąžiningai panaudoti (o kur dar skubėjimas ir neplanuoti pirkiniai...).
Trumpai - patogu. Praktiška. Skanu. Įdomu.
Ar verta bandyti? Žinoma. Šiuo metu man labai trūksta  a) laiko galvoti ką pagaminti (galvoje sukasi mintys kiek dar rozečių nupirkti ir kokios spalvos virtuvės noriu) b) laiko nuvykti į artimiausią normalią parduotuvę. Nekantrauju apsitvarkyti namus, susirasti, kurioje dėžėje keptuvės ir vėl turėti ramią savaitę be jokių klausimų, kas vakarienei. 10 balų, tikiuosi paslauga nesuprastės, o klientai ir jų geri atsiliepimai leis įmonei ilgai gyvuoti.

You Might Also Like

1 comments

  1. Gaila, kad tu Kaune, nes tikrai pasirašyčiau pasikooperavimui ir vakarienės pasikviesčiau :D

    AtsakytiPanaikinti