kita

Dekoravimo renginys su Maggi

08:00

 
Kovo 12 dieną Maggi mus pakvietė į maisto dekoravimo sesiją su šefu Arūnu Stoškumi. O nuostabiausia tai, kad renginys vyko Kaune! Pagaliau kažkas vyksta ne Vilniuje! Susirinko mūsų tikrai ne mažai. Vienu atsikvėpimu net neišvardinsiu :) Tad pirmiausia pasigrožėkit mūsų rezultatais. Pirma foto (aukščiau) - mano kūrinys. Dabar žiūrint tas geltonas moliūgas man primena mėnulį lendantį iš už uolos, tolumoje matosi briuselio kopūstų debesys, o prie uolos augo bambukų-smidrų giraitė bei vynuogynas, veisęs bazilikais įdarytus pomidorus ir vyne virtus svogūnus :)
Nr.1. Kaimynė iš kairės - Beata iš Braškės su pipirais

Nr. 2. Kaimynė iš dešinės - Skirmantė iš Forellės receptų

Nr. 3. Toliau - Tadas iš Skonio galerija
Nr. 4. Laura iš Bulvių košė
Nr. 5. Asta iš Saulėtos virtuvės

Nr. 6. Julija iš Vilko šaukštų - ačiū - man labai patiko ;)

 Nr. 7.

Nr. 8.

Nr. 9.

Nr. 10.

Šefas Arūnas pasakojo, kad svarbu nebijoti eksperimentuoti. Skanūs ir valgomi įdomiai paruošti papuošimai yra nuostabus dalykas. Beveik kiekvienai daržovei galima suteikti vis kitą formą - juostelės, kubeliai, trikampiai ir t.t. Juos galima kepti, virti troškinti, patiekti žalius. Svarbu nebijoti eksperimentuoti ;)

Ką galima paslėpti po vištiena - vaizdas prieš slepiant :)

Jau paslėpus...

Dar vienas šefo kūrinys
Kaip veikia naujas gaminimo būdas - revoliucija keptuvėje su Maggi Idea Papyrus?
Išsirenkate norimą skonį - su česnaku arba su žolelėmis. Jei kam kyla klausimų apie sudėtį - pridėjau ir etiketę - spauskite, kad pamatytumėte didesnį vaizdą.


 Taigi gaminti tikrai paprasta. Pasirenkate skonį - pakuotėje yra 4 lapeliai. Imate vištieną. Ją nuplaunate, nusausinate. Šiek tiek pamušate, kad būtų vienodai stora - apie 2-2,5 cm. Dedate į lapelį, užklojate kita puse. Dedate į sausą keptuvę. Kepate iš abiejų pusių po 5 minutes. Nereikia papildomų prieskonių. Beje šiuose lapeliuose galima ruošti ir žuvį ar daržoves.


Kol vištiena kepa - paruošiate daržoves ir skanaujate.

 Vištiena išėjo minkšta ir aromatinga. Skanu ir greita - tikrai pravers, kai reikės vakarienės per 15 minučių - o man, kas dvi savaites gyvenančiai 8-21 ritmu, tikrai praverčia toks greitis virtuvėje :)

Ačiū Maggi už smagų renginį ir gerą nuotaiką.

You Might Also Like

1 comments