Kepiau savo purujį keksą ir liko nemažai pasukų. Nusprendžiau, kad jos labai tiks į blynus. Nesuklydau - blynai buvo minkšti, purūs ir švelniai kvepėjo avietėmis, mat naudojau jų skonio pasukas.
Galbūt tai bus Jūsų Užgavėnių blynai?
12 blynų
1 kiaušinis
240 ml pasukų (naudojau su avietėmis)
40 g tirpinto sviesto
130 g aukščiausios rūšies miltų
žiupsnelis druskos
1 arb. š. kepimo miltelių
Aliejaus kepimui
Išplakite kiaušinį, pasukas ir sviestą. Suberkite miltus, druską ir kepimo miltelius, maišykite, kol neliks sausų miltų, bet neplakite. Dėkite po šaukštą tešlos į įkaitintą ir aliejumi pateptą keptuvę. Kepkite ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių.
Skanaus :)
Pagal Joy of Baking
Galbūt tai bus Jūsų Užgavėnių blynai?
12 blynų
1 kiaušinis
240 ml pasukų (naudojau su avietėmis)
40 g tirpinto sviesto
130 g aukščiausios rūšies miltų
žiupsnelis druskos
1 arb. š. kepimo miltelių
Aliejaus kepimui
Išplakite kiaušinį, pasukas ir sviestą. Suberkite miltus, druską ir kepimo miltelius, maišykite, kol neliks sausų miltų, bet neplakite. Dėkite po šaukštą tešlos į įkaitintą ir aliejumi pateptą keptuvę. Kepkite ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių.
Skanaus :)
Pagal Joy of Baking
0 comments