baltymų kokteilis

Persikų kokteilis su proteinu, kuris gali virsti desertu

08:35

 Tai mano šios vasaros tobuliausias kokteilis! Yra du svarbūs dalykai. Pirmas: šiam kokteiliui reiktų naudoti augalinį pieną (Oatly barista edition pats tobuliausias), nes jo sudėtyje yra citrinos. Kaip žinote įprastą pieną ji gali sutraukti, o to tikrai nesinori. Antras: užsišaldykite iš vakaro persikų ir banano mišinius. Aš visiškai rimtai. Tai pakylėja kokteilį į beveik nIceCream lygį. Žinoma lediniams vaisiams malti reikia gero kokteilių plaktuko ar blenderio (maniški senukas Triblade susitvarko).
Tai gaivus ir sotus kokteilis. Sotumo duoda bananai ir proteinas. Jei taupote kalorijas - vietoj banano galite naudoti šaldytą žiedinį kopūstą aka kalafiorą. Nebandykite dėti nešaldyto, nes bus tikrai šlykštu :D .
Proteiną perku iš MyProtein - jie turi ir veganiško ir izoliato ir įprasto. Man labai patinka didelis skonių pasirinkimas. Nors svarstau ir apie beskonio pirkimą :)
Jei netyčia dar nenaudojate MyProtein - užsiregistravę per mano nuorodą gausite nuo 25 iki 30% nuolaidą pirmam užsakymui https://www.myprotein.lt/referrals.list?applyCode=YLIZ-R3 .
Persikų kokteilis
1 didelė porcija

1/2 šaldyto banano
1 šaldytas persikas
1 kaušelis / 25 g sūdytos karamelės skonio proteino miltleių (tiks ir vanilinis arba galite nedėti visai)
200 ml augalinio pieno (skaniausias man - avižų)
2 arb. š. maltų linų sėmenų
1/4 citrinos
žiupsnelis cinamono

Į kokteiliui skirtą indą sudėkite bananą, persiką, proteino miltelius, supilkite pieną, suberkit linų sėmenis, įspauskite citrinos sulčių, suberkite cinamoną. Viską išplakite ir tiekite.

Jei norite paversti gaiviu desertu:
Į stiklinės dugną berkite granolos (naminės receptą rasite ČIA ), kraukite riebaus graikiško jogurto ir ant viršaus pilkite kokteilį. Serviruokite su ilgais šaukšteliais, kad pavyktų pakabinti visų sluoksnių.

Skanaus :)
Pagal Tone it Up

You Might Also Like

0 comments