Margarita
40 gramų citrinų sulčių koncentrato
20 gramų "Sierra Silver" tekilos
10 gramų "Cointreau"
druskos
Į plaktuvą supilti gėrimus. Likeris įpilamas paskutinis! Viską suplakti su ledukais. Patiekti taurėje, kurios citrina sudrėkinti kraštai pamirkyti smulkioje druskoje. Puošti citrina.
Šiuo metu tai mano mėgstamiausia - ne per stipri, rūgštoka, gaivnanti.
Beje - vasario 22 yra pasaulinė "Margaritų" diena. Nepamirškite atšvęsti ;)
Cinamoninis šokoladainis
Prieš 18 valandų
5 comments
jau kaip skaniai atrodo.. mm :) mėgstu tekilą ir aš. O kaip ledukus dėjai? Paprastai, ar dar pasmulkinai kaip nors?
AtsakytiPanaikintiLedukai dedami tik į plaktuvą. Jei mėgsti, kad gėrimas būtų ledinis visą laiką ledukus sutraiškyk. Tai paprasčiausia padaryti ledukus sudėjus į rankšluostį ir sudaužius mėsos plaktuku. Beje - reikia visada turėti šviežių ledukų - t.y. ne senesnių nei mėnuo. Senesni pritraukia kameros kvapo dažnai.
AtsakytiPanaikintiGeras. Ačiū už patarimą, kaip susmulkinti ledukus :)
AtsakytiPanaikintiŪūūŪūū.. šito aš noriu :) Kaip gaiviai atrodo..
AtsakytiPanaikintiGera Margarita lieka gera Margarita :)
AtsakytiPanaikinti