Hrr

Prastas Maximos kepimo popierius

21:52


Hrrrr sugadintas vakaras! Ir viskas per Maximos kepimo popierių. Iš studentiško taupumo įsigijau šitą ir labai nusivyliau - pirkinys keliaus tiesiai į šiukšlinę. Ir instrukciją paskaičiau - ne aukštesnė nei 220, jokios rūgšties kepinyje. Šnipštas. Nuo maisto neatgramdomas celiuliozės (?) sluoksnis. Dar bandėm su blokioke tikrinti - o gal čia stebuklingas valgomas popierius? Deja... Vakarienė keliaus į šiukšlinę.
Va tau ir taupymas... Nesinori ant lenkų "stumti", bet...

You Might Also Like

9 comments

  1. Liaudyje sakoma: "skūpus moka dukart". Va ir išvados... :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. jo, ir aš sugadinau krūvą pyragėlių per šitą popierių :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na gal per aukštoje temperatūroje kepei ;)
    Aš kepiau tam pačiam ir vargo nemačiau :) Man jis labai dailiai nusiėmė, tikrai kaip ir normalus kepimo popirius :P

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dažnai įsitikinu, jog neverta pirkti produkcijos, kurios kitoje pusėje "originali" (ne tiesiog priklijuotas vertinys-lopinėlis) lietuviška instrukcija (aprašymas). Paskutinį kart nusipirkau tokį sulietuvintą extra virgin alyvuogių aliejų Maximoje. Tai kepti makaronus dar galima (kažkaip bekepant išsigaruoja tas įtartinas kvapas), bet ant ko nors subtilesnio pilti nedrįsčiau.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Žalia varna - ne iš skūpumo, tiesiog nebuvo pinigų kažkam geresniam :)

    Vita - aš šitą jau išmečiau...

    Lina - tikrai ne per aukštoje, pas mane barake elektrinė su aiškiom padalom, ir jei užstatai 200 tikrai tiek netraukia :)

    Pauliau - geras patarimas, atsižymėsiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gaila kad tik dabar pamačiau šį įrašą, nes man ir nepasisekė su šiuo popieriumi, kažkaip net neįtariau, kad jis gali būti toks š...

    AtsakytiPanaikinti
  7. Anonimiškas - gal pagelbės. Mačiau panos šitą popierių gerai aliejum ištepė ir tada kažką kepė. Nors koks tada tikslas kepimo orkaitėje, jei dar aliejaus kibirą sunaudot reikia? :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. jau antrą kartą sugadinu kepinius su šitu popieriumi :( išmesti į balą produktai, laikas ir nuotaika :(((

    AtsakytiPanaikinti
  9. Aš niekad nebenaudoju šito popieriaus. Kas liko panaudojom šaldytoms bulvytėms pašildyti, bet ir jos kibo. Dabar visad renkuosi brangesnį (pvz Fino) ir viskas gerai :) nenuleisk rankų gamyboje dėl kelių nesėkmių :)

    AtsakytiPanaikinti