kita

Kepėjams

12:47


Kaune Gertrūdos 36 yra įsikūrusi šauni parduotuvėlė "Kepėjas" - rasit visko, ko tik reikia kepiniams padailinti: formelės, formos, sausainių rėžtukai, popierinės formos pyragams ir keksiukams, kremo spaudimo tūbelės su milijonu antgalių pasirinkimu. Siūlau užeiti - nuo Kauno pilies stotelės labai netoli. O vaikščiodavau ten pas gydytoją ir nežinojau, kad galiuką paėjus galima rasti tokią lobių parduotuvėlę... Aš irgi neatsispyriau pagundai ir jau įgijau keletą formų sausainiams, bet apie juos vėliau ;)

You Might Also Like

7 comments

  1. Artimiausiu reisu važiuojant į Kauną reikės būtinai užsukt. Tik gaila, kad tai greičiausiai bus po Kalėdų. Ir darbo dienom niekuomet nepavyksta atvažiuot ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Teks man tave Kaune arba Šiauliuos susitikt - pasirodo 19d man egzas 14:30 :/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Žinom, buvom. Tik kas jų laiko grafikas nesuvokiamas - tik darbo dienomis. Po darbo nulėkti nespėju, o savaitgaliais nedirba.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ooo, mano parduotuvė! :D Aš ją atradau jau prieš porą metų - džiugu be galo, kad ir Kaune kažkas tokio yra :) Nors randu tikrai ne visko, ko širdelė geidžia, jų internetinis katalogas su realybe biškutį prasilenkia..

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aha, aš savo kekso kepimo formą irgi čia pirkau. Silikoninė ji, gana didelė, bet labai patvari. Džiaugiuosi dar šią dieną :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. O jie ir interneto svetainę turi? Reiks paieškot :]

    AtsakytiPanaikinti
  7. Gaila Kaune būnu laaaabai retai, bet reikės turėti omeny!! Ačiū! :-) Tačiau Vilniuje ir yra, ne tokia gera, bet mano mėgstama parduotuvėlė Panerių gatvėje, Sangaida.

    AtsakytiPanaikinti