kita

Konkursas "Mūzos beieškant"

11:27

Sveiki,
kaip ir rašiau ankstesniame įraše - mini konkursas štai tokioms 5 knygutėms apie Švedijos klasikinę virtuvę laimėti. Tikiuosi jis gražins man maisto ruošimo mūzą, o be to turėsim gražią kolekciją receptų ;)

Viskas labai paprasta. Jums reikia:
atsiųsti skaniausią sveiką rudens patiekalo receptą ir nuotrauką  el.paštu gpmagija@gmail.com (nepamirškite parašyti ir vardo bei pavardės (pavardė nebus viešinama)). Beje būkite tikri, kad vardas ir pavardė sutampa su esančiais pase, nes laimėtojui prizą išsiųsiu registruotu laišku ;)

Svarbiausi kriterijai:
  • sezoniškumas
  • sveikuoliškumo principas
  • "skaniausia" nuotrauka
  • recepto įdomumas (grybai su bulvėmis labai paprasta, o grybų oras su bulvių kremu jau šis tas ;) )
Vienas dalyvis gali pateikti tik vieną receptą. Nuotrauka būtina ;) kilus įtarimams, kad ji daryta ne jūsų - būsite pašalinti iš konkurso.

Receptai su nuotraukomis bus publikuojami specialiai tam sukurtame įraše. Niekam balsuoti už nieką nereiks - 3 man labiausiai patikusius receptus išrinksiu aš, o kitus 2 - atsitiktinai ištraukti laimėtojai.
Laimėtojai bus paskelbti lapkričio 22 dieną.

Tad laukiu jūsų sveikų ir skanių kulinarių idėjų!

You Might Also Like

8 comments

  1. Atsakymai
    1. Galima, bet sąlygos tos pačios - vienas receptas ir jį su foto atsiųsti ;)

      Panaikinti
    2. Ok, stengsiuos sudalyvauti.
      Aš galvojau, kad dėl tavo veiklų blogas nėra pildomas, todėl, labai keista girdėti, kad įkvėpimo nėra. Gal reikės ką suorganizuoti lapkritį?

      Panaikinti
    3. Ir veiklų, bet ir laaabai tinginys užėjęs :) be to kambariokė kartais palepina savo gamyba, tai taip ir gyvenu :D reiktų reiktų

      Panaikinti
  2. Rudeninė depresija tikriausiai veikia ne vieną... Mane tame tarpe tuo pačiu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na čia gal ne depresija (vis tik gyvenu, į darbą einu, veiklos po jo irgi įvairiausios), bet tinginių tinginys :) bet tikiuos jau šį savaitgalį viską pakeisti - jaučiu, kad mūza grįžta po truputį :)

      Panaikinti
    2. Na gerai :) pas mane irgi ne depresija :) Gaminti valgyti gaminu, į darbą einu, vaikais rūpinuosi, bet vat fotografuoti nekyla rankos... Bet irgi tikiuosi šį savaitgalį tai pakeisti ;)

      Panaikinti