Toliau tęsiu savo bandymus su gaminiais be gliuteno. Šį kartą akiratyje spageti iš Marks&Spencer be gliuteno. Kad tai ne įprasti spagečiai suprasti neįmanoma. Jei lazanijos atveju galima buvo pajusti vos vos ryžių aromatą, su šiais - nieko. Net neįtartumėte net ir paragavę vienų.
Kadangi jau atidariau šaltibarščių sezoną - ir makaronų norėjosi gaivesnių. Juolab, kad paskutiniu metu stengiuosi visad turėti avokadų namie, nes jie puikiai tinka visur. O ypač, kai norisi kažko ir neaišku ko - avokadas (turbūt dėl savo riebumo) su trupučiu citrinos, druskos, pipirų ir duona numalšina visus norus.
2 porcijos
200 g spagečių (rinkausi M&S be gliuteno)
80 g rūkytos lašišos
žiupsnis šviežiai maltų juodųjų pipirų
citrinos žievelės (geriau ekologiškos)
Avokadų padažui:
1 prinokęs avokadas
1 skiltelė česnako
15 g šviežių bazilikų lapelių (apie 12-15 didelių lapelių kaip pirmoje foto)
žiupsnis druskos
žiupsnis šviežiai maltų juodųjų pipirų
2 valg. š. šviežių citrinos sulčių
Spagečius išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės.
Padažui visus ingredientus sutrinkite rankiniu maisto smulkintuvu (patogiausia jei yra indelis su peiliukais). Paragaukite ar netrūksta rūgštumo, aitrumo.
Paruoštą padažą sudėkite į puodą su nusunktais makaronais, išmaišykite. Tiekite su lašiša, žiupsniu pipirų ir citrinos žievele.
Skanaus :)
Įkvėpta Oh she glows
Kadangi jau atidariau šaltibarščių sezoną - ir makaronų norėjosi gaivesnių. Juolab, kad paskutiniu metu stengiuosi visad turėti avokadų namie, nes jie puikiai tinka visur. O ypač, kai norisi kažko ir neaišku ko - avokadas (turbūt dėl savo riebumo) su trupučiu citrinos, druskos, pipirų ir duona numalšina visus norus.
2 porcijos
200 g spagečių (rinkausi M&S be gliuteno)
80 g rūkytos lašišos
žiupsnis šviežiai maltų juodųjų pipirų
citrinos žievelės (geriau ekologiškos)
Avokadų padažui:
1 prinokęs avokadas
1 skiltelė česnako
15 g šviežių bazilikų lapelių (apie 12-15 didelių lapelių kaip pirmoje foto)
žiupsnis druskos
žiupsnis šviežiai maltų juodųjų pipirų
2 valg. š. šviežių citrinos sulčių
Spagečius išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės.
Padažui visus ingredientus sutrinkite rankiniu maisto smulkintuvu (patogiausia jei yra indelis su peiliukais). Paragaukite ar netrūksta rūgštumo, aitrumo.
Paruoštą padažą sudėkite į puodą su nusunktais makaronais, išmaišykite. Tiekite su lašiša, žiupsniu pipirų ir citrinos žievele.
Skanaus :)
Įkvėpta Oh she glows
6 comments
Praėjusią savaitę vieną vakarą baisulingai užsimaniau vakarienei sumuštinių su avokadu ir rūkyta lašiša, tiek stipriai, kad nepatingėjau į parduotuvę nulėkti. Dabar, pamačiusi šitą tavo įrašą, užsimaniau šitų makaronų. :)
AtsakytiPanaikintiPirmyn - tikrai patiks :)
PanaikintiKaip skaniai atrodo.. Reikės kada pabandyt :)
AtsakytiPanaikintiJei tik avokadai sunokę - tikrai geras padažas :)
PanaikintiMmm... geras derinys. Kartais gaminu avokadų padažą prie keptos žuvies, bet šitaip paruošti pastą niekada nešovė mintis, reikės kada išmėginti.
AtsakytiPanaikintiJei bus likučių - palik prie makaronų ;)
Panaikinti