sumuštinis

Daugiasluoksnis sumuštinis

09:00

Net nesitiki, kad jau rugpjūtis. Vienas vasaros mėnuo, o šiemet ji tokia vėsi. Ilgojo liepos savaitgalio įdegis jau plaunasi, o aš dar pasvajoju, kad būtų progų apsirengti plonas palaidines ir šortus bei lėkti kažkur į gamtą nesibijant lietaus. Beje nebijoti lietaus galima su štai tokiais "Kai lis" kailiais - nekantriai laukiu savojo :) .
Kartais Gardėsio kepykla su Duonos valgytojais priešakyje apdovanoja nauja, būsima produkcija. Tikrai labai smagu ir įdomu paragauti gaminių, kurie jau tuoj tuoj pasirodys lentynose. Šį kartą mano dėmesį patraukė naujosios bandelės Skrudink ir ragauk su sūriu. Mano antra pusė mėgsta greitą maistą, tad kažką panašaus tik greičiau ir sveikiau pagaminau namie. Skrudinamos bandelės su sūriu greitai pripildė namus skaniu aromatu.
Išbandykite šiuos sumuštinius - supakuoti atskirai puikiai tiks vasaros kelionėms.
 

4 sumuštiniams:
4 Skrudink ir ragauk bandelės su sūriu
8 valg. š. mėgstamo padažo (1000 salų, garstyčių, majonezo, pomidorų pastos)
4 romėniškų salotų lapai
16 riekių pomidoro
4 gabalėliai virto kiaulienos kumpio
4 gabalėliai sūrio

Bandeles paskrudinkite iš abiejų pusių skrudinduve, keptuvėje ar kepsninėje. Aptepkite padažu. Dėkite salotos lapą, po du gabalėlius pomidoro, kumpio, sūrio ir užvožkite kita puse. Dar truputėlį pašildykite sumuštinį, kad sūris pasilydytų.

Skanaus :)

You Might Also Like

0 comments