Pasirodo mano žmogus mėgsta silpnai sūdytus agurkus. Vieni vadina juos silpnai raugtais, kiti naudoja rusišką pavadinimą малосольные огурцы. Pavadinimas nėra svarbu, svarbu, kad jie greitai paruošiami. Juos užtikau Jūratės blog'e Nekenčiu virtuvės. Pradžioje pasibandžiau su mažu kiekiu, bet manau ateityje taip paruošiu ir daugiau.
1 kg agurkų
1 valg. š. druskos (nubrauktas)
2 skiltelės česnako
kuokštas krapų
Nupjaukite agurkų galus. Jei turite mažiau nei 2 valandas - perpjaukite agurkus į 4 dalis. Jei turite 2-4 valandas - perpjaukite pusiau. Sudėkite į maišelį, suberkite druską, įspauskite česnako skilteles. Krapus pasmulkinkite ir taip pat suberkite. Pavartykite ir padėkite šaltai.
Skanaus :)
Pagal Nekenčiu virtuvės receptą
1 kg agurkų
1 valg. š. druskos (nubrauktas)
2 skiltelės česnako
kuokštas krapų
Nupjaukite agurkų galus. Jei turite mažiau nei 2 valandas - perpjaukite agurkus į 4 dalis. Jei turite 2-4 valandas - perpjaukite pusiau. Sudėkite į maišelį, suberkite druską, įspauskite česnako skilteles. Krapus pasmulkinkite ir taip pat suberkite. Pavartykite ir padėkite šaltai.
Skanaus :)
Pagal Nekenčiu virtuvės receptą
4 comments
Geras daiktas, aš ir sakau :)
AtsakytiPanaikintiNe mano skonio, bet ko tik nepadarysi dėl kitų :)
PanaikintiNuostabus šitas agurkų paruošimo būdas!
AtsakytiPanaikintiPerskaičiusi užsimaniau ir jau einu agurkų pjaustyti :D
Tikiuosi patiko ;)
Panaikinti