Puikūs keksiukai, kurių receptą radau Tone it Up programoje. Nesvarbu, ar siekiate rezultatų ar tiesiog ieškote gardaus užkandžio 10:00 arba 16:00 alkiui numalšinti - šiek keksiukai labai tiks. Receptas puodeliais, pagal amerikietišką sistemą.
12 standartinių arba 24 mini šokoladinių burokėlių keksiukų reikės:
200 g virtų burokėlių vakuume
2 kiaušinių
60 ml tirpinto kokosų sviesto
60 ml klevų sirupo
60 ml migdolų pieno
1 puodelis avižų miltų
30 g šokoladinių baltymų miltelių arba migdolų miltų
1/2 puodelio nesaldintos kakavos miltelių ne mažiau kaip 20% riebumo
1 1/2 arb. š. kepimo miltelių
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Į kombainą sudėkite burokėlius ir juos sutrinkite. Sudėkite kiaušinius, kokosų sviestą, klevų sirupą, migdolų pieną ir gerai išsukite. Sudėkite avižų miltus, baltymų miltelius (arba migdolų miltus), kakavos miltelius ir kepimo miltelius.
Sudėkite masę į silikoninę formą ir kepkite 25-30 minučių.
Skanaus :)
12 standartinių arba 24 mini šokoladinių burokėlių keksiukų reikės:
200 g virtų burokėlių vakuume
2 kiaušinių
60 ml tirpinto kokosų sviesto
60 ml klevų sirupo
60 ml migdolų pieno
1 puodelis avižų miltų
30 g šokoladinių baltymų miltelių arba migdolų miltų
1/2 puodelio nesaldintos kakavos miltelių ne mažiau kaip 20% riebumo
1 1/2 arb. š. kepimo miltelių
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Į kombainą sudėkite burokėlius ir juos sutrinkite. Sudėkite kiaušinius, kokosų sviestą, klevų sirupą, migdolų pieną ir gerai išsukite. Sudėkite avižų miltus, baltymų miltelius (arba migdolų miltus), kakavos miltelius ir kepimo miltelius.
Sudėkite masę į silikoninę formą ir kepkite 25-30 minučių.
Skanaus :)
0 comments