Gausioms lapinio kopūsto kale salotoms reikės (1 porcija):
5-6 kale kopūsto lapai
1 valg. š. alyvuogių aliejaus
žiupsnis druskos
žiupsnis pipirų
1/2 saldžios bulvės
1 pomidoro
1/2 nedidelio raudonojo svogūno
2 valg. š. konservuotų avinžirnių
1 valg. š. kepintų anakardžių riešutų
1 valg. š. granatų padažo (galite keisti balzaminio acto kremu)
1/2 citrinos žievelės
1/2 citrinos sulčių
Lapus nuskabykite nuo stiebų, pasmulkinkite. Sudėkite į indą, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir trinkite masažuokite 1-2 minutes. Pagardinkite pipirais.
Saldžią bulvę, pomidorą ir raudoną svogūną susmulkinkite, dėkite į indą su lapinio kopūsto lapais. Suberkite avinžirnius ir pirštais patrupintus anakardžius. Pagardinkite granatų padažu, citrinos žievele bei sultimis. Išmaišykite ir tiekite.
Skanaus :)
0 comments