Užtepas atsirado pusryčiams/pietums, kadangi po kelionės atsikėliau vėlai - apie 14 valandą. Nesinorėjo nieko sunkus. Tad pamačius kioskelyje ridikėlių nusprendžiau, kad bus užtepas. Nieko mandro ar sudėtingo - turbūt ne vienas esat kažką tokio darę vasaros metu.
2 porcijos:
100 g riebios varškės
2 valg. š. riebios grietinės
druskos
pipirų
1 skiltelė česnako
1 trumpavaisis agurkas
4 ridikėliai
Varškę ištrinkite su grietine, druska ir pipirais. Smulkiai sukapokite česnako skiltelę ir įmaišykite į varškę. Agurką perpjaukite į 4 dalis, išpjaukite sėklas (ir suvalgykite :) ) ir supjaustykite gabalėliais. Ridikėlius supjaustykite taip pat. Daržoves įmaišykite į varškės masę. Tiekite su pikantiška duonele ar juoda duona.
Skanaus :)
2 porcijos:
100 g riebios varškės
2 valg. š. riebios grietinės
druskos
pipirų
1 skiltelė česnako
1 trumpavaisis agurkas
4 ridikėliai
Varškę ištrinkite su grietine, druska ir pipirais. Smulkiai sukapokite česnako skiltelę ir įmaišykite į varškę. Agurką perpjaukite į 4 dalis, išpjaukite sėklas (ir suvalgykite :) ) ir supjaustykite gabalėliais. Ridikėlius supjaustykite taip pat. Daržoves įmaišykite į varškės masę. Tiekite su pikantiška duonele ar juoda duona.
Skanaus :)
2 comments
iš kokios kelionės? Smalsios Zosės nori žinoti
AtsakytiPanaikintiDarbo kelionė į Lenkiją :)
Panaikinti