Jamie Oliver

Tobulas ir greitas šokoladinis pyragas Brownie pagal Jamie Oliver

08:00

Spalis įpusėjo - o aš nei įrašo. Netvarka :) taisau padėtį ir kviečiu pasilepinti šiuo itin gardžiu ir greitu šokoladiniu brownie pagal Jamie Oliver'į. Jei turite kombainą ilgai tikrai netruksite, tačiau viską galima atlikti ir mikseriu ar šaukštu.

1 skarda:
200 g 70% kakavos juodojo šokolado
250 g minkšto sviesto
200 g cukraus
6 valg. š. (nubraukti) geros kokybės kakavos
4 valg. š. (kupini) miltų
1 arb. š. kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
4 kiaušiniai
70 g lazdyno riešutų

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Į kombaino indą įdėkite pjaustymo peilį. Sulaužykite šokoladą ir sudėkite į kombainą. Ten pat sudėkite sviestą, cukrų, kakavą, miltus, kepimo miltelius, druską. Sumaišykite. Pro viršutinę angą po vieną įmuškite kiaušinius.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi/patepkite sviestu ir pabarstykite kakava. Tešlą sukrėskite į indą, alyginkite. Suberkite lazdyno riešutus, kai kuriuos jų įspauskite. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 14-16 minučių.
Ataušinkite ir tuomet tiekite. Vidus ir turi būti susmegęs.

Skanaus :)

Pagal Jamie's 30 minute meals 152 psl.

You Might Also Like

9 comments

  1. Su lazdyno riesutais brownis turetu but labai skanu.. :D man prasau puse to brownio :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jį kepiau jau kokius 3 kartus - visad dingsta akimirksiu :)

      Panaikinti
  2. pyragas nuostabus, iskart tapo mano vyro megstamiausiu! Labai greitai paruosiamas ir nerealiai skanus tiek siltas su ledais, tiek atvesintas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. pyragas nuostabus, iskart tapo mano vyro megstamiausiu! Labai greitai paruosiamas ir nerealiai skanus tiek siltas su ledais, tiek atvesintas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šitą tikrai bandysiu :)
    Senokai nebuvau užsukus - gražios foto ir skanūs vaizdai :) Linkėjimai!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Džiugu, kad užėjai :)
      Pyragas vertas dėmesio - panašų dažnai kepu, tik vis kažką dar pakeičiu - lengva improvizuoti.

      Panaikinti
  5. o vidus turi buti skystokas, ar man neisejo ? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. na minimaliai - labiau kaip košė. Kepimo laiką reikia visad paderinti pagal savo orkaitę...

      Panaikinti