Jaučiuosi kalta, kad nerašau. Bet laikas po kelionės bėga nesustodamas. Juolab, kad VDU mokslo metai yra trumpi ir jau nuo gruodžio 6 mums sesija (čia yra pliusų ir minusų)...
Brestas - nuostabus. Būtinai dar apie jį papasakosiu ir pasidalinsiu blynelų crêpes receptu, kurį davė moteris pas kurią gyvenom.
Teko pabūti prie Atlanto, pragauti jo (tikrai labai sūrus). Oras permainingas - čia lyja, čia saulė, staigus vėjas ir vėl ramu. Auka - 2 skėčiai. Jei
O dabar mažas give away. Iki šio penktadienio (gruodžio 3 d.) 16:00 Lietuvos laiku lauksiu recepto (jei įmanoma su nuotrauka, kurioje nebūtinai turi būti ši uogienė), kuriame būtinas ingredientas - figų uogienė. Jo turiu nei daug nei mažai - 240g.
Laimėjusiam atitenks šis zuikis ir meškutis - juk jau laikas kepti Kalėdinius sausainius ;)
Būtinai palikite email'ą, kad galėčiau susisiekti ;)
Brestas - nuostabus. Būtinai dar apie jį papasakosiu ir pasidalinsiu blynelų crêpes receptu, kurį davė moteris pas kurią gyvenom.
Teko pabūti prie Atlanto, pragauti jo (tikrai labai sūrus). Oras permainingas - čia lyja, čia saulė, staigus vėjas ir vėl ramu. Auka - 2 skėčiai. Jei
O dabar mažas give away. Iki šio penktadienio (gruodžio 3 d.) 16:00 Lietuvos laiku lauksiu recepto (jei įmanoma su nuotrauka, kurioje nebūtinai turi būti ši uogienė), kuriame būtinas ingredientas - figų uogienė. Jo turiu nei daug nei mažai - 240g.
Laimėjusiam atitenks šis zuikis ir meškutis - juk jau laikas kepti Kalėdinius sausainius ;)
Būtinai palikite email'ą, kad galėčiau susisiekti ;)