Gal ne visi skaito mano facebook, tai įdedu nuorodas su galimais pavartyti ar net parsisiųsti nemokamus žurnalus. Dauguma anglų kalba.
http://issuu.com/foodanddiningmagazine
http://issuu.com/okbisexaminer - čia rasite Savour žurnalą
http://issuu.com/aprilatwater/docs/simplythesweetlifemagazineissue1
http://issuu.com/spoonzine/docs/2011-decjan_issuu_ready
http://issuu.com/gourmet_publishing rusų/ukraniečių kalba
http://issuu.com/welcomebooks/docs/madeinamerica (vienas numeris)
http://issuu.com/welcomebooks/docs/offthemenu
http://issuu.com/welcomebooks/docs/slowlacucina/1
http://issuu.com/aboufood blogerių žurnalas
http://issuu.com/wholekitchen ispaniškai
http://issuu.com/garyhynes žurnalas EAT
http://issuu.com/foodcompanion
http://issuu.com/enelf/docs/street_food/1
http://issuu.com/magazineproduction čia rasite Eat Sussex magazine
http://issuu.com/zesmile/docs/bonappetite_3_2009 rusiškas
http://issuu.com/victoriahansen/docs/thelittleblackcookbook dalis knygos
http://issuu.com/ellamartino rusų kalba
http://issuu.com/cookbookdesigner knygų ištraukos (yra ir su receptais)
http://issuu.com/byu.zines/docs yra keli maisto žurnalai
http://issuu.com/theculinaryinstituteofamerica daug visa ko - ir pilnų ir ne
http://issuu.com/regentmedia/docs/foodntraveljan2011
http://issuu.com/regentmedia/docs/0101gf_e-mag
http://issuu.com/womenslifestyle/docs/wlm0311
http://issuu.com/totalwellnessmagazine maistas, gyvenimo būdas
http://issuu.com/kennyzeng/docs/nosh
Rima iš Lašelis medaus paskelbė kovo antros pusės Languotos prijuostės temą "Mano firminis receptas". Ir kai reikėjo jį sugalvoti tikrai nesitikėjau, kad bus taip sudėtinga.
Na jei firminis=dažniausiai gaminamas, tuomet be jokių abejonių laimi Empanados. Kažkada paskelbtos kaip jau užgesusio projekto "Kepėjai be stabdžių" mėnesio iššūkiu vasaros dienomis jos mano virtuvėje turbūt kepamos kas antrą dieną. Nes ko gi daugiau reikia - greitai ir skaniai. Recepto nebekartosiu - vienas čia, kitas čia ir dar net čia. Kas nebandė - primygtinai siūlau išbandyti :) pamatysit - geresnio užkandžio niekur nerasite, nes įdarą galima daryti iš ko tik norisi.
P.S. Pasiilgau tų iššūkių. Kai stebiu Daring bakers užduotis ir ką žmonės sukuria taip norisi, akd jis vėl atgimtų. Gal būtų, kas organizuoja jį iš naujo, m? Ypač, kas turi kulinarinės, konditerinės patirties, truputį laiko ir noro. Ir kas padėtų mums augti ir tobulėti :)
Nuotrauka iš čia