Gal ne visi skaito mano facebook, tai įdedu nuorodas su galimais pavartyti ar net parsisiųsti nemokamus žurnalus. Dauguma anglų kalba.
http://issuu.com/foodanddiningmagazine
http://issuu.com/okbisexaminer - čia rasite Savour žurnalą
http://issuu.com/aprilatwater/docs/simplythesweetlifemagazineissue1
http://issuu.com/spoonzine/docs/2011-decjan_issuu_ready
http://issuu.com/gourmet_publishing rusų/ukraniečių kalba
http://issuu.com/welcomebooks/docs/madeinamerica (vienas numeris)
http://issuu.com/welcomebooks/docs/offthemenu
http://issuu.com/welcomebooks/docs/slowlacucina/1
http://issuu.com/aboufood blogerių žurnalas
http://issuu.com/wholekitchen ispaniškai
http://issuu.com/garyhynes žurnalas EAT
http://issuu.com/foodcompanion
http://issuu.com/enelf/docs/street_food/1
http://issuu.com/magazineproduction čia rasite Eat Sussex magazine
http://issuu.com/zesmile/docs/bonappetite_3_2009 rusiškas
http://issuu.com/victoriahansen/docs/thelittleblackcookbook dalis knygos
http://issuu.com/ellamartino rusų kalba
http://issuu.com/cookbookdesigner knygų ištraukos (yra ir su receptais)
http://issuu.com/byu.zines/docs yra keli maisto žurnalai
http://issuu.com/theculinaryinstituteofamerica daug visa ko - ir pilnų ir ne
http://issuu.com/regentmedia/docs/foodntraveljan2011
http://issuu.com/regentmedia/docs/0101gf_e-mag
http://issuu.com/womenslifestyle/docs/wlm0311
http://issuu.com/totalwellnessmagazine maistas, gyvenimo būdas
http://issuu.com/kennyzeng/docs/nosh
Rima iš Lašelis medaus paskelbė kovo antros pusės Languotos prijuostės temą "Mano firminis receptas". Ir kai reikėjo jį sugalvoti tikrai nesitikėjau, kad bus taip sudėtinga.
Na jei firminis=dažniausiai gaminamas, tuomet be jokių abejonių laimi Empanados. Kažkada paskelbtos kaip jau užgesusio projekto "Kepėjai be stabdžių" mėnesio iššūkiu vasaros dienomis jos mano virtuvėje turbūt kepamos kas antrą dieną. Nes ko gi daugiau reikia - greitai ir skaniai. Recepto nebekartosiu - vienas čia, kitas čia ir dar net čia. Kas nebandė - primygtinai siūlau išbandyti :) pamatysit - geresnio užkandžio niekur nerasite, nes įdarą galima daryti iš ko tik norisi.
P.S. Pasiilgau tų iššūkių. Kai stebiu Daring bakers užduotis ir ką žmonės sukuria taip norisi, akd jis vėl atgimtų. Gal būtų, kas organizuoja jį iš naujo, m? Ypač, kas turi kulinarinės, konditerinės patirties, truputį laiko ir noro. Ir kas padėtų mums augti ir tobulėti :)
Nuotrauka iš čia
16 comments
Aš irgi pasiilgstu iššūkių. Vis galvoju, gal reikia vien dėl savęs Daring bakers siūlomus išbandyti, bet taip ir lieka viskas mintyse.
AtsakytiPanaikintiO empanados tikrai skanu, buvo laikas kai ir aš jas dažnai kepiau, dabar matyt atsivalgėm ir jau visai nesinori
Na jei viskas gerai tai sekmadienį bandysiu tą paskutinį mielinį pyragą. Neatrodo baisiai sudėtinga, o ir produktų turi :)
AtsakytiPanaikintiAš irgi juo gundausi, dėl jo paprastumo ir tai, kad turiu per daug mielių, kurias būtinai reikia naudoti :)
AtsakytiPanaikintiBeje, ačiū už nuorodas, jau kai įlindau per pertrauką, tai visai nenoriu, kad paskaita prasidėtų :D
AtsakytiPanaikintiVa va aš ir pirkau pusę kilogramo, nes nebuvo po 100g. Dabar nežinau kur sunaudot...
AtsakytiPanaikintiSmagaus skaitymo ;)
Kiek nuorodų! Auksas tu :D
AtsakytiPanaikintiČia vadinasi "visai nenoriu daryti to, ką reikia" :) į sveikatą ;)
AtsakytiPanaikintiIr aš norėčiau, kad kas nors panašaus į "Kepėjus be stabdžių" grįžtų. Nespėjau juose nei vieno karto sudalyvauti :(
AtsakytiPanaikintiNa gali pagaminti ir seniau gamintus iššūkius :)
AtsakytiPanaikintiAčiū už nuorodas. Labai skaniai pasivarčiau.
AtsakytiPanaikintiMeginos, Kepėjai be stabdžių numirė todėl, kad entuziastų buvo daug, bet kai reikėdavo nariams įsiūlyti mesti iššūkį, kiekvieną mėnesį eidavau kryžiaus kelius - vienam mokslai, kitam darbas, trečiam nesibaigiančios problemos ir t.t ir pan. Pati turėjau mesti kelis iššūkius, kai kokį mėnesį neatsirasdavo norinčių/galinčių. Man nusibodo tas nuolatinis stūmimas ir prašinėjimas - juk ne vaikų darželis, jei dalyvauji tai dalyvauk. Aišku, buvo ir aktyvių dalyvių, bet juk negali krūvos entuziastų neatliktų pareigų "vežti" keli asmenys. Tai va dėl daugelio pasyvumo ir buvo užkaltos kepyklos durys.
AtsakytiPanaikintiRennie - nėr už ką :)
AtsakytiPanaikintiVilma - Na siūlymams reikia užaugti ir pačiam tvirtai jaustis virtuvėje... Gal dabar kai Lietuvoje rašančių vis daugėja atsirastų ir daugiau norinčių dalyvauti? Languota prijuostė veikia, kad ir ne visad labai gausiais pasisakymais, bet va susidėliojom ir kiek įdomių temų išgvildenom... Aš savo iššūkio - vyniotinio, neatsisakau, nes man jis vis dar baisus :) manau pradedantiems kepėjams irgi :)
Aš nesiūliau visiems blogeriams iš eilės - tik tiems, kurie savanoriškai pareiškė norą dalyvauti projekte, tad jie žinojo kur lenda, tik noro gaminti, deja, daugeliui pritrūko.
AtsakytiPanaikintiGal metams praėjusius situacija būtų kiek kitokia? :)
AtsakytiPanaikintiGyvenancioms Italijoje, ir mokancioms italu kalba tikrai siulau la cucina italiana, mano megstamiausias, receptai ganetinai sudetingi, bet kokia satisfaction tas rezultatas...
AtsakytiPanaikintiNa jei turi galimybę pasidalinti skanuotą versija, manau atrastume jei ne Italijoje gyvenančių, tai bent itališkai suprantančių ;) (pvz. aš :D )
AtsakytiPanaikinti