Tikrai tikiu, kad tarp mano skaitytojų yra ne vienas ir ne du, kurie mėgsta burokėlius. Tai štai jums idėja, kaip burokėliai+špinatai+feta padaryti šiuo tuo įdomesniu. Kepinti salstelėję grybai ir kepintos pinijos - tai yra tikrai taip skanu kaip ir atrodo ;) verta išbandyti dar šiandien pat :)
2 porcijoms:
4 valg. š. kedrinių pinijų “Arimex”
1 virtas burokėlis
šlakelis balzaminio acto
žiupsnis pipirų
5 pievagrybiai
0,5 mažo svogūno
šlakelis aliejaus
1 arb. š. sviesto
druskos
sauja špinatų lapelių
40 g fetos
citrinos sulčių
Sausoje keptuvėje paskrudinkite kedrines pinijas.
Burokėlį supjaustykite itin plonai specialia tarka arba kombainu. Išdėliokite griežinėlius į 2 lėkštes, apšlakstykite balzaminiu actu, pagardinkite pipirais.
Pievagrybius ir svogūną susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejų ir sviestą. Suberkite svogūnus ir pievagrybius. Apkepkite, pagardinkite druska. Iškeptus grybus dėkite ant burokėlių.
Uždėkite špinatų lapelių, užtrupinkite fetos.
Viską apšlakstykite citrinų sultimis ir apibarstykite kedrinėmis pinijomis.
Skanaus :)
Receptas ruoštas svetainei www.riesutai.lt
2 porcijoms:
4 valg. š. kedrinių pinijų “Arimex”
1 virtas burokėlis
šlakelis balzaminio acto
žiupsnis pipirų
5 pievagrybiai
0,5 mažo svogūno
šlakelis aliejaus
1 arb. š. sviesto
druskos
sauja špinatų lapelių
40 g fetos
citrinos sulčių
Sausoje keptuvėje paskrudinkite kedrines pinijas.
Burokėlį supjaustykite itin plonai specialia tarka arba kombainu. Išdėliokite griežinėlius į 2 lėkštes, apšlakstykite balzaminiu actu, pagardinkite pipirais.
Pievagrybius ir svogūną susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejų ir sviestą. Suberkite svogūnus ir pievagrybius. Apkepkite, pagardinkite druska. Iškeptus grybus dėkite ant burokėlių.
Uždėkite špinatų lapelių, užtrupinkite fetos.
Viską apšlakstykite citrinų sultimis ir apibarstykite kedrinėmis pinijomis.
Skanaus :)
Receptas ruoštas svetainei www.riesutai.lt