Skanūs keksiukai nužiūrėti nuo Skirmantės tinklaraščio. Kama miltai suteikia
jiems riešutų poskonį, o Angostura romas puikaus skonio slyvoms.
Jei dar kas nesusipažinote - kama miltai tai estiškas produktas. Tai skrudintų rugių, miežių, žirnių miltai turintys riešutų skonį ir tinkantys pagardinti jogurtą, varškę, kefyrą, tinka dėti į kotletus ir saldžius kepinius :) Kama miltų rasite didžiosiose Maximose tikrai, prie miltų skyriaus. Pakuotė apie 4,50.
Jei dar kas nesusipažinote - kama miltai tai estiškas produktas. Tai skrudintų rugių, miežių, žirnių miltai turintys riešutų skonį ir tinkantys pagardinti jogurtą, varškę, kefyrą, tinka dėti į kotletus ir saldžius kepinius :) Kama miltų rasite didžiosiose Maximose tikrai, prie miltų skyriaus. Pakuotė apie 4,50.
12-16 keksiukų reikės:
50ml romo (naudojau Angostura 5 metų)
50g džiovintų slyvų
2 kiaušinių
100g cukraus
100g sviesto
50g miltų
50g kama miltų
180g varškės (naudojau Soti su miško uogomis)
1 arb. š. kepimo miltelių
Iš vakaro slyvas nuplaukite, susmulkinkite ir užpilkite romu.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, įmaišykite varškę, sviestą. Tuomet suberkite miltus, kepimo miltelius. Galiausiai įmaišykite nusunktas slyvas.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Skanaus :)
50ml romo (naudojau Angostura 5 metų)
50g džiovintų slyvų
2 kiaušinių
100g cukraus
100g sviesto
50g miltų
50g kama miltų
180g varškės (naudojau Soti su miško uogomis)
1 arb. š. kepimo miltelių
Iš vakaro slyvas nuplaukite, susmulkinkite ir užpilkite romu.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, įmaišykite varškę, sviestą. Tuomet suberkite miltus, kepimo miltelius. Galiausiai įmaišykite nusunktas slyvas.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Skanaus :)
2 comments
Kaip gaila, kad nerasciau cia turbut nei tokiu miltu nei romo.. :) Atrodo skaniai labai.
AtsakytiPanaikintiMačiau, kad užsienio tinklraščiuose moterys pačios darosi kartais. Arba galima pakeisti maltais riešutais.
PanaikintiO romo kodėl nerastum??