Užkandis, kurio nuobodžiausia dalis – sėklyčių pašalinimas iš paprikų. Tačiau verta imtis šio darbo – rezultatas nudžiugins. Aš jas dažnai ruošiu tuomet, kai vyksta krepšinio varžybos. Vos keli ingredientai ir skanus užkandis jau ant stalo. Norite sočiau? Kartu patiekite žalių salotų ir šis užkandis pavirs vakarienės idėja.
Keptos varške įdarytos mažosios paprikos su kumpiu
2-3 asmenims
16 mažųjų paprikų
100 g varškės
50 g kreminio sūrelio (pvz. Goldessa arba Philadelphia)
30 g tarkuoto kietojo sūrio
16 juostelių kumpio (naudojau „Schwarzwald“)
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
Paprikas perpjaukite išilgai, išimkite sėklas. Varškę sutrinkite su kreminiu sūreliu ir kietuoju sūriu. Įdarykite paprikas, tuomet jas apsukite kumpio juostelėmis. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10-12 minučių.
Skanaus :)
0 comments