Tik jos teko ne svečiams, o man ir draugui pietums :) lengvai pagaminami, skanūs ir neturintys per daug kalorijų ;)
Visų pagrindas - duoniukai "Vaišėms".
Saldus:
Varškės
džiovintų persikų
grietinės
obuolio
cukraus
citrinos sulčių
Varškę ištrinti su grietine ir cukrumi ir kapotais džiovintais persikais. Papuošti obuolio skiltelėmis (jas pamirkyti citrinų sultyse, kad nepajuostų).
Su aštria varške:
varškė
grietinė
šviežūs ridikėliai
augurkai
skiltelė česnako
čili pipiro miltelių
druskos
Varškę išsukti su grietine, prieskoniais, straiškytu česnaku. Dėti ant duoniuko, papuošti agurkais ir ridikėliais. Skanu ir su marinuotu agurku.
Paprasti:
su majonezu, kalakuto kumpiu, marinuotu agurku ir alyvuogėmis
klasika su lašiša ir citrinomis
su tarkuotais agurkais, grietine, prieskoniais ir grūstais riešutais.
Įdėjos iš "Virtuvės paslaptys Nr. 3" 2009
varškė
grietinė
šviežūs ridikėliai
augurkai
skiltelė česnako
čili pipiro miltelių
druskos
Varškę išsukti su grietine, prieskoniais, straiškytu česnaku. Dėti ant duoniuko, papuošti agurkais ir ridikėliais. Skanu ir su marinuotu agurku.
Paprasti:
su majonezu, kalakuto kumpiu, marinuotu agurku ir alyvuogėmis
klasika su lašiša ir citrinomis
su tarkuotais agurkais, grietine, prieskoniais ir grūstais riešutais.
Įdėjos iš "Virtuvės paslaptys Nr. 3" 2009
0 comments