Ne iki galo brownie's, nes dėjau kepimo miltelių ir šiek tiek ilgiau kepiau. Gavosi tąsus lipnokas pyragas. Ne mažiau skanus :)
1 nedidelei skardai naudojau:
0,75 puodelio miltų
0,5 puodelio nesaldžios kakavos
žiupsnį druskos
1,5 puodelio cukraus
50g tirpinto sviesto
1 šaukštą vanilinio cukraus
2 didelius kiaušinius
50g kapoto šokolado
50g kapotų graikinių riešutų
Sumaišykite sausus ingredientus: miltus, cukrų, kakavą, druską. Sudėkite sviestą, vaniliną, kiaušinius ir gerai išsukite iki vientisos masės (neperplakite). Sudėkite šokoladą ir riešutus.
Nedidelę skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais arba įtieskite kepimo popierių. Supilkite tešlą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių. Ataušinkite ant grotelių, nes skaniausias tik pilnai atvėsęs.
Skanaus :)
Pagal šį receptą
Kiti panašūs:
PISTACIJŲ TIRAMISU
Prieš 3 valandas
6 comments
Kaip mėgstu visokiausius brownie! Jei laukiu svečių ir neturiu įkvėpimo eksperimentams, dažniausiai, kepu būtent juos :)
AtsakytiPanaikintiLabai tave suprantu - jis pakankamai greitas ir visad skanus :)
AtsakytiPanaikintiVa čia tai tikri 'šlapi' browniai :)
AtsakytiPanaikintiPaprastai lipnokus pyragus mėgstu tik kol jie šilti už tai retai kepu juos :)
Šitas dar irgi netikras, nes su kepimo milteliais :) tikresni buvo kiti du ;)
AtsakytiPanaikintimmm...rudenį labai mėgstu kepti šiuos skanuolius - šildantys, jaukūs ir žinoma visų mylimi :)
AtsakytiPanaikintiIr aš juos mėgstu - netrukus dar vienas skanuolis :)
AtsakytiPanaikinti