Kovo 12 dieną Maggi mus pakvietė į maisto dekoravimo sesiją su šefu Arūnu Stoškumi. O nuostabiausia tai, kad renginys vyko Kaune! Pagaliau kažkas vyksta ne Vilniuje! Susirinko mūsų tikrai ne mažai. Vienu atsikvėpimu net neišvardinsiu :) Tad pirmiausia pasigrožėkit mūsų rezultatais. Pirma foto (aukščiau) - mano kūrinys. Dabar žiūrint tas geltonas moliūgas man primena mėnulį lendantį iš už uolos, tolumoje matosi briuselio kopūstų debesys, o prie uolos augo bambukų-smidrų giraitė bei vynuogynas, veisęs bazilikais įdarytus pomidorus ir vyne virtus svogūnus :)
Nr.1. Kaimynė iš kairės - Beata iš Braškės su pipirais
Nr. 2. Kaimynė iš dešinės - Skirmantė iš Forellės receptų
Nr. 3. Toliau - Tadas iš Skonio galerija
Nr. 4. Laura iš Bulvių košė
Nr. 5. Asta iš Saulėtos virtuvės
Nr. 6. Julija iš Vilko šaukštų - ačiū - man labai patiko ;)
Nr. 7.
Nr. 8.
Nr. 9.
Nr. 10.
Šefas Arūnas pasakojo, kad svarbu nebijoti eksperimentuoti. Skanūs ir valgomi įdomiai paruošti papuošimai yra nuostabus dalykas. Beveik kiekvienai daržovei galima suteikti vis kitą formą - juostelės, kubeliai, trikampiai ir t.t. Juos galima kepti, virti troškinti, patiekti žalius. Svarbu nebijoti eksperimentuoti ;)
Ką galima paslėpti po vištiena - vaizdas prieš slepiant :)
Jau paslėpus...
Dar vienas šefo kūrinys
Kaip veikia naujas gaminimo būdas - revoliucija keptuvėje su Maggi Idea Papyrus?
Išsirenkate norimą skonį - su česnaku arba su žolelėmis. Jei kam kyla klausimų apie sudėtį - pridėjau ir etiketę - spauskite, kad pamatytumėte didesnį vaizdą.
Taigi gaminti tikrai paprasta. Pasirenkate skonį - pakuotėje yra 4 lapeliai. Imate vištieną. Ją nuplaunate, nusausinate. Šiek tiek pamušate, kad būtų vienodai stora - apie 2-2,5 cm. Dedate į lapelį, užklojate kita puse. Dedate į sausą keptuvę. Kepate iš abiejų pusių po 5 minutes. Nereikia papildomų prieskonių. Beje šiuose lapeliuose galima ruošti ir žuvį ar daržoves.
Kol vištiena kepa - paruošiate daržoves ir skanaujate.
Vištiena išėjo minkšta ir aromatinga. Skanu ir greita - tikrai pravers, kai reikės vakarienės per 15 minučių - o man, kas dvi savaites gyvenančiai 8-21 ritmu, tikrai praverčia toks greitis virtuvėje :)
1 comments
Kodėl prekyboje jų negalima rasti?
AtsakytiPanaikinti