Paskutinysis receptas su Sūrių klubo sūriu. Šis - baltasis pelėsinis sūris su grybais. Gardus ir vienas ir išlydytas. Puikiai papildė švelnias cukinijas.
Labai nemėgstu, kai valgant restoranuose nuo bruschett'ų viskas krenta, todėl ir manosios nedidelės bei papildomai apkeptos, kad būtų patogu valgyti :)
Reikės:
1 prancūziško batono
skiltelės česnako
šlakelio aliejaus
10 cm jaunos cukinijos
150 g baltojo pelėsinio sūrio su grybais
žiupsnelio druskos
žiupsnelio pipirų
Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis. Jas 5-7 minutes paskrudinkite orkaitėje. Tuomet įtrinkite česnako skiltele ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Cukiniją labai plonai supjaustykite ar sutarkuokite skridinėliais. Ant batono dėkite gabalėlį sūrio, ant viršaus išdėliokite cukinijos griežinėlius, tuomet uždėkite dar gabalėlį sūrio bei pagardinkite druska ir pipirais. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite tol, kol sūris gražiai apsilydys.
Skanaus :)
Labai nemėgstu, kai valgant restoranuose nuo bruschett'ų viskas krenta, todėl ir manosios nedidelės bei papildomai apkeptos, kad būtų patogu valgyti :)
Reikės:
1 prancūziško batono
skiltelės česnako
šlakelio aliejaus
10 cm jaunos cukinijos
150 g baltojo pelėsinio sūrio su grybais
žiupsnelio druskos
žiupsnelio pipirų
Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis. Jas 5-7 minutes paskrudinkite orkaitėje. Tuomet įtrinkite česnako skiltele ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Cukiniją labai plonai supjaustykite ar sutarkuokite skridinėliais. Ant batono dėkite gabalėlį sūrio, ant viršaus išdėliokite cukinijos griežinėlius, tuomet uždėkite dar gabalėlį sūrio bei pagardinkite druska ir pipirais. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite tol, kol sūris gražiai apsilydys.
Skanaus :)
1 comments
Skaniai atrodo
AtsakytiPanaikinti